AMIGO GombaJó szendvicskrémek magas gombatartalommal hideg és meleg felhasználásra

Az AMIGO – a mi gombánk konyhakész szendvicskrémek egyelőre két ízben (natúr és csípős) kaphatóak. Nagy előnyük, hogy kenyérre kenve hidegen és melegszendvicsként is felhasználhatóak. Kiflikarikákra téve és zöldfűszerrel díszítve akár vendégváró falatok is lehetnek. Kicsik és nagyok, az egész család fogyaszthatja akár reggelire, tízóraira, uzsonnára, mindig kitűnő és gyors megoldás.

 

 

A krémek húsmentesek, gombatartalmuk 55% és kizárólag Magyarországon termesztett gombát használunk fel. Természetes összetevői miatt vegetáriánusok és vegánok is bátran fogyaszthatják.

A friss termesztett gomba gyakorlatilag nem tartalmaz zsírt, szénhidrát tartalma elenyésző, alacsony a glikémiás indexe és a kalóriatartalma, magas a rosttartalma és tápanyagokban és ásványi anyagokban (B-vitamin, D-vitamin, szelén) igen gazdag. A termesztett gombák nagy pozitívuma, hogy nagyon dúsak tápanyagokban és cukorbetegek diétájába szinte korlátlanul beilleszthető, fogyókúrázók számára pedig az alacsony energiatartalom miatt lehet előnyös.