Bálint Cseppek és Bálint Csemegék megújult külsővel, újdonságokkal, változatlan értékekkel! 5 éve a MediLine-ban!

Az idei évben számos újdonsággal jelentkeztük, melyek valamennyi tagja megtalálható a MediLine polcain.

  • Argentum +30 termékcsalád
  • Ligetszépeolajos bőrápoló krém gránátalmával
  • Bio minősítésű étrend-kiegészítő olajaink – mákolaj, máriatövis magolaj, kendermag olaj
  • 150 ml-es élelmiszer olajaink

Már több mint 10 évvel ezelőtt a termékcsaládunk először a ma már Bálint Cseppek néven ismert termékeivel jelent meg a gyógynövény- és bioboltok piacán. 100%-os magolajaink, olajos kivonataink és alkoholos-vizes tinktúráink már a kezdetektől sok egészségtudatos érdeklődőt vonzottak. Az akkor még csak 15-20 féle termék mára elérte a 45 féleséget, és évente 1-2 új termékkel mindig bővítjük a palettát.

2013-ban nyitottunk az egészségtudatos élelmiszere irányába is és ekkor jelentek meg az első Bálint Csemegék a liofilizált gyümölcsök, majd 2015 év végén elkészítettük az első üveg gyógynövényes és fűszeres almaszirupjainkat, melyek a napi folyadékbevitel megízesítéséhez, de akár méz vagy cukor helyettesítésre is jó alternatívát jelenthetnek.

2016-ban egy teljesen új szegmens felé vettük az irányt, és ekkor született meg a Bálint Kozmetikumok ötlete, melyből idén nyáron elkészült az első termékünk a Ligetszépeolajos bőrápoló krém gránátalmával.

Argentum 30+ termékcsalád: Hosszas keresés és minőség-ellenőrzés után megtaláltuk azt az ezüst tartalmú termékcsaládot, melyet mi is biztonsággal tudunk ajánlani vásárlóinknak. A 30 ppm töménységű termékcsalád, magas minőségű, kiemelt tisztaságú strukturált vízben oldva tartalmazza a kolloid méretű ezüst minden előnyét.

Ligetszépeolajos bőrápoló krém gránátalmával: A Bálint Kozmetikum termékcsalád első tagja, melyben az egyik legnépszerűbb bőrápoló olaj, és egy igen hatékony antioxidáns tulajdonságait egyesítettük. Használatát valamennyi bőrtípusra ajánljuk, de a problémás, száraz bőr okozta kellemetlenségeket is segíthet csökkenteni. A két fő összetevő mellett shea vajat, mandula olajat, körömvirág kivonatot, Holt-tengeri sót és E-vitamint is tartalmazó krémet minden korosztály számára ajánljuk.

 

Bio minősítésű étrend-kiegészítő olajok: Legnépszerűbb olajaink immár bio minősítésben érhetőek el kínálatunkban. Nemcsak a kiváló alapanyag, de a bio minősítés is fontos jellemzője egy-egy terméknek.
Miért jó a bio termék?
Mert nem tartalmaz szintetikus vegyszereket és szermaradékokat.
Mert a nagyüzemi termékekkel szemben a bio termékekben nem engedélyezik a GMO-k jelenlétét.
Mert még több vitamint, ásványi anyagot és egészségvédő másodlagos növényi anyagot tartalmaznak a hagyományosan előállított termékekhez képest.

(Forrás: Bardócz Zsuzsa- Pusztai Árpád (Biokultúra 2011/4))

 

150 ml-es élelmiszerolajok: A magolajokat nemcsak étrend-kiegészítőként lehet beépíteni a hétköznapjainkba, hanem a mindennapi étkezés részeként is fogyaszthatóak. A 150 ml-es mák és máriatövismag olaj ilyen felhasználási célra kifejezetten ajánlható, és az ára is az ilyen mértékű felhasználáshoz lett kialakítva.

Bár már rohamléptekkel közeledünk az év vége felé, nálunk az újítások nem állnak le, így érdemes figyelemmel kísérni termékpalettánkat, hiszen folyamatosan jelentkezünk különböző újdonságokkal és akciókkal.
Keresse termékeinket a MediLine áruház polcain, illetve bővebb információért látogasson el honlapunkra és facebook oldalunkra.

www.balintcseppek.hu

fb.com/balint.cseppek