Télen is fontos bőrünk megfelelő ápolása

A téli, fagyos és gyakran szeles időben, a hideggel együtt egyre gyakrabban érezzük, hogy a bőrünk kiszárad, feszül és több ápolást igényel. Az aloe vera sokoldalú gyógynövény, mely segít megvédeni az érzékeny bőrt a környezeti ártalmakkal szemben, mint pl. hideg idő, szél. Érdemes a hidegnek közvetlenül kitett bőrfelületekkel egy piciny időt foglalkozni, mint az arc és a kézfej bőre. Bőrünk hálás lesz nekünk, az apró odafigyelésért, a pár perces kézmozdulatokért, akár ápolási, akár megelőzési céllal vesszük igénybe a gyógynövényes krémet.

Bőrbarát bőrápoló

Felsorolni is nehéz az aloe vera jótékony hatásait: több mint kétszáz hatóanyagával szinte egyedülálló a növényvilágban. Vitamin, ásványi anyag, nyomelem, szacharid, aminosav és enzimtartalmának köszönhetően határtalan bőrápolónak bizonyul. Az aloe vera lédús, húsos leveleiből nyert nedv kinyitja a kapillárisokat, ezáltal javítja a kezelt terület vérellátottságát. Szabályozza a bőr vízháztartását, helyreállítja a megbomlott egyensúlyt. Megőrzi a bőr fiatalos feszességét, kisimítja az apróbb ráncokat.  A HERBioticum Aloe Vera krém hatékonyan ápolja, hidratálja és selymesebbé teszi az irritációra hajlamos, érzékeny bőrt. Segít megvédeni a bőrt a környezeti ártalmakkal szemben. Továbbá kiválóan alkalmazható viszkető és égető fájdalmak, sérülések enyhítésére, illetve gyulladt ízületek ápolása esetén is. Mindemellett testápolóként is alkalmazható. Mesterséges szín- és illatanyagot nem tartalmaz. Parabén és kőolajszármazék mentes termék.

 

 

 

Egyedülálló készítmény

HERBioticum Aloe Vera krém az aloe vera tartalmán túl, további +6 gyógynövény – gyógynövény és növényi – kivonatával is gazdagabb. A készítményben található hegyi árnika remek fertőtlenítő, míg az ördögcsáklya, a fekete nadálytő és a kamilla hatékony gyulladáscsökkentők, illetve fájdalomcsillapítók. Együttes alkalmazásuk fokozottan serkentik a szövetek újraképződését. A ginkgo segíti a krém felszívódását, emeli a bőr tónusát és vérellátását. A ginzeng gyökér vitalitást, egészséges színt kölcsönöz, hatékonyan kezeli az apróbb bőrhibákat. A készítmény értékes hatóanyagai egymás hatását erősítve lépnek fel a különféle panaszok ellen, fokozottan serkentik a regenerációs folyamatokat, hamarabb fejtik ki jótékony hatásukat.

Természetes megoldás

Válasszunk tehát olyan terméket, amiben minél több, a népgyógyászatból ismert és bizonyított hatású gyógynövényes kivonatot és növényi olajat használnak fel. Kerüljük a káros, különböző vegyi alapanyagokat és adalékanyagokat tartalmazó krémeket. Olvassuk el mindig a termék címkéjét és keressük a parabén mentes jelzőt.