Legyen tagja egy profi szakember gárdának a MediLine Egészségcentrumban!

A MediLine Egészségcentrumban különféle egészségügyi-, természetgyógyászati-, szépségápolási- és egyéb szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásoknak kínálunk bérleti lehetőséget. 

A különböző méretű (8-30 m2) helyiségek egy része még szabadon kivehető egész hónapra vagy a hét meghatározott napjaira.

Minden stúdió rendelkezik kiépített hideg-meleg vizes kézmosóval, világítással, fűtéssel és légkondival. Biztosított a kommunális és szelektív szemétszállítás, a közös helyiségek napi takarítása, személyzeti és vendég WC-k használata, ingyenes parkolás a vendégek részére. Az egész épület biztosított, riasztó és távfelügyelet, közös központi telefonos információs szolgálat (recepció) és fizetős reform büfé üzemel az emeleten. A szolgáltatókat a MediLine különböző felületein és kampányaiban megjelenítjük, így elérhetik a több tízezres vevői körünket is.

A MediLine Egészségcentrum a II. kerület, Hűvösvölgyi út 32-34. alatt található, jelentős áthaladó autós és tömegközlekedési forgalmi csomópontban, Buda vonzáskörzetének fő útvonalán.

Érdeklődés: Novák Ágnes, novak.agnes@mediline.hu, 06-30-626-3613

EC_slide