Az Emóció 7.84® az egészséges bélflóra és a jól működő immunrendszer kulcsa

A bél mikroflórája összefüggő védőrétegként borítja a gyomor- és bélnyálkahártya felszínét, amely szervezetünk legfőbb és legnagyobb immunszervét képezi. A védekező rendszer 70-80%-a a bélcsatorna körül annak falában elszórtan elhelyezkedő nyirokmirigyekben, nyirokcsomókban helyezkedik el. A bélflóra változásai közvetett hatással vannak más szerveink egészségi állapotára is.

 

Miért az Emóció 7.84®?

 

 • Az Emóció 7.84® egy folyékony szimbiotikus készítmény, amely élő formában,
  3,1 x 107 CFU/ml összcsíraszámban, fermentált közegben tartalmaz jótékony hatású mikroorganizmusokat (Lactococcus lactis, Lactobacillus plantarum, Saccharomyces cerevisiae). Ezenfelül flavonoidokban (meggy, kékszőlő, fekete ribizli sűrítmény), antioxidánsokban és vitaminokban egyaránt gazdag.

 

emoció

 • Az Emóció 7.84® antioxidánsokat, magas csíraszámú, pre- és probiotikumokat, vitaminokat, ásványi anyagokat, valamint béta-glükánokat egyaránt tartalmaz, így a hazai piacon egyedülálló készítmény.

 

 • Az Emóció 7.84® flavonoidokban, antioxidánsokban egyaránt bővelkedik. Hozzájárul az erek és a keringési rendszer védelméhez.

 

 • Az Emóció 7.84® összetétele a gyomorsavas panaszokra is jótékonyan hathat.

 

 • Az Emóció 7.84® a legtöbb gyógyszerrel párhuzamosan is használható, ugyanakkor az Emóció 7.84 használata előtt mindig egyeztessünk a kezelőorvossal.

 

 • Az Emóció 7.84® kúraszerűen, naponta használva is alkalmazható; antioxidáns- és vitamin tartalma a mindennapi egészségmegőrzés részét képezheti.

 

 • Az Emóció 7.84® -et cukorbetegek, egyéb szénhidrátanyagcsere-betegségben szenvedők is bátran fogyaszthatják, hiszen az összetevők között szereplő cukornádmelasz a késztermékben az élő mikrobaflóra tevékenységének köszönhetően hasznos szerves savakká alakul – ez adja a termék jellegzetes savanykás ízét is.

 

 • Az antibiotikus kezelés után fogyasztott Emóció 7.84® segíthet kiküszöbölni a kellemetlen mellékhatásokat. Az antibiotikumok nem helyettesítik a szervezet saját védekezését, ám bizonyos állapotok, betegségek esetén használatuk egyenesen életmentő lehet. Az antibiotikumos terápiák mellékhatásként jelentkező hasmenés, az élettani flóra pusztulására vezethető vissza.

 

 • A probiotikumok a patogén kórokozók okozta fertőzések megelőzésében is nagy szerepet játszanak. Az Emóció 7.84® alkalmazásával csökkenthető az utazási hasmenés előfordulási valószínűsége, valamint fertőzés esetén a lefolyás súlyossága is.

 

 • Az Emóció 7.84® segíthet az elhízás leküzdésében, mert a testsúlyunk és a bélflóránk szoros összefüggésben áll egymással. Kimutatták, hogy a kevésbé változatos bélflóra a testsúlynormalizáló diéták hatékonyságát is csökkenti. Tudományos vizsgálatok támasztják alá, hogy a probiotikumok képesek befolyásolni az agy környezeti ingerekre adott válaszát, valamint egyértelmű kapcsolatot találtak a bél mikroorganizmus-telepei és a hangulatváltozások között.

 

A probiotikumok szinte bármilyen, már kialakult betegség esetén használhatóak, az alábbi állapotok képezik a kevés kivételt:

 

 • Súlyos, akut hasnyálmirigy-gyulladás,
 • Kritikus állapotban lévő és/vagy immunszupprimált (immunhiányos) betegek esetében, immunszupresszív gyógyszerek használatakor, (pl. szervátültetések esetén).
 • Centrális véna katéter esetén.
 • Rövidbél-szindróma esetében, (a vékonybél jelentős részének anatómiai és/vagy funkcionális elvesztése következtében alakul ki).

 

Lényegében minden más esetben, életkortól függetlenül, ajánlott és előnyös lehet a probiotikumok alkalmazása.