EverLife a minőségi élet-kiegészítő! OÉTI notifikált biztonságos étrend-kiegészítők

Az Everlife® brand szavatolja az ellenőrzött forrásokból származó, magas hatóanyag tartalmú, minőségi alapanyagok felhasználását, a legújabb szakmai publikációk és klinikai vizsgálatok alapján. A termékeink receptúrái egyedi, az összetevők párosítása maximális fiziológiai hatékonyságot és szinergiát biztosít.

Az egészséges életmód egyik leghatékonyabb módszere a prevenció, ami a tudatos emberek sajátja!

AZ OXYTARM KÍMÉLETES VASTAGBÉL SALAKTALANÍTÓ, BELSŐ TISZTULÁST és ezáltal a  méregtelenítést SEGÍTŐ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ. NEM HASHAJTÓ! Csak természetes összetételű, Citrus bioflavonoid, C-vitamin és magnézium tartalmú tabletta.

A 30 DAYS METABOLIKUS TÚLSÚLY (HASI / ZSIGERI ZSÍROK), ALMA TÍPUSÚ ELHÍZÁS ESETÉN AJÁNLOTT.  A 30 days összetevői: segítik a metabolikus (anyagcsere) eredetű túlsúly csökkentését, hozzájárulnak a normál vércukorszint stabilizálásához,

segítik a zsírok emésztését, lebontását, hozzájárulnak a máj és epe tisztulásához, növelik a vese víz kiválasztási képességét és a felesleges, pangó folyadékok távozását a szövetekből, természetes vízhajtó hatásuk is van. valamint antioxidáns és sejtvédő hatással is rendelkeznek!

AZ OXYNZYMES ALKALMAZÁSA EMÉSZTÉS SEGÍTÉSRE, HASZNOS TÁPANYAGOK FELSZÍVÓDÁSRA AJÁNLOTT. A proteolitikus növényi enzimek gyulladás csökknető hatással is bírnak. Összetétel: C-vitamin, magnézium, inulin (prebiotikum), növényi enzim (papain, bromelain) és Gingerol.

A BODY4U KOMPLEX ÖSSZETEVŐI SZABÁLYOZZÁK A TESTZSÍR, ÉS A SZÉNHIDRÁT ANYAGCSERÉT. SEGÍTIK A NORMÁL VÉRCUKORSZINT ELÉRÉSÉT, ÉS A NORMÁL PAJZSMIRIGY MŰKÖDÉST!

A jódhiány miatt alulműködő pajzsmirigy miatt keletkező túlsúly esetén hatékony segítséget jelenthet! Karnitint, fahéj és gyermekláncfű standardizált kivonatokat, Cayenne bors port, cinket, krómot, jódot tartalmazó kapszula.

A POWER4U ENERGETIZÁLÓ, ROBORÁLÓ, ERŐS IMMUNRENDSZER TÁMOGATÓ! AJÁNLOTT fogyókúra esetén, mint szinergikus vitaminok, valamint úgy FIZIKAI, MINT SZELLEMI MEGTERHELÉSEK ESETÉN!

A POWER4U komplex összetevői felszabadítják a sejtszintű energiát, extra energia termelésre serkentik a sejtmagot. Kiválóan alkalmas fizikai munkához, tornához, szellemi megterhelések idején, tanuláshoz, vizsga időszakban, vagy tavaszi fáradság esetén, illetve az allergiát kiváltó pollen-dús virágzások idején. A POWER4U kiemelten magas mennyiségű D3 vitamint is tartalmaz, 4000 nemzetközi egységet/ napi adag! Ez erősen támogatja az immunrendszert, a normál sejtosztódást, és a csontok megfelelő szerkezetét!

A VIVAX YTE ® FORTE KIVONAT TERMÉSZETES MÓDON NÖVELI A TELJES TESTI VITÁLIS ENERGIÁT! JÓTÉKONYAN HAT ÚGY A SZELLEMI, MINT A FIZIKAI TELJESÍTMÉNY NÖVELÉSÉRE, A STRESSZ KEZELÉSRE,

A LIBIDÓRA, VALAMINT A NORMÁL SZEXUÁLIS MŰKÖDÉSRE ÉS FÉRFI POTENCIÁRA IS.

A Vivax YTE® pozitív hatásai röviden: 1. Fokozottabb szexuális vágy. 2. Fokozottabb orgazmusképesség. 3. Nagyobb orgazmus-intenzitás. 4. Gyorsabb regenerálódás a megerőltető fizikai munka után. 5. Jobb izomtónus. 6. Nagyobb izomerő. 7. Jobb szellemi koncentráló képesség, és tanulási készség. 8. Nagyobb érzelmi stabilitás, jobb stressz kezelés, pihentetőbb alvás.