Feminia kapszula nőknek

Jó karácsonyi ajándék vagy akár segítség, erő a karácsonyi készülődéshez!

 

A nők sok szerepet vállalnak a mindennapok során: háztartás, anya, feleség, munkavállaló, karrierépítő, és még sorolhatnánk, mennyi helyzetben kell nap, mint nap megállni a helyüket.

Nem csoda, hogy ha a munkahelyi, a családi felelősségek között lavírozva sokszor megbillen az egyensúly, ami stresszhez, leterheltséghez vezethet. Gyakori tünetek lehetnek: a fejfájás, alvászavarok, koncentrációs nehézségek, rövidlátás, gyomorpanaszok, depresszió, szorongás, szexuális vágy hiánya. Ezekben az esetekben kiürül a szervezet vitaminraktára, gyengül az immunrendszer, ezért szükséges pótolni ásványi anyagokat, vitaminokat, nyomelemeket.

A FEMINIA vitaminkomplexet pont azoknak a hölgyeknek javasoljuk, akik úgy érzik, hogy terhelhetőségük végéhez közelednek vagy a legtöbbet szeretnék kihozni magukból az élet minden területén.

 

Miben segít a FEMINIA a nőknek?

 

A FEMINIA vitaminkészítmény legfontosabb összetevői a perui maca, görögszéna, koreai ginszeng, ginko biloba kivonata, L-arginin és 10-féle vitamin. Az L-arginin, a készítmény elsődleges mennyiségi komponense a nitrogén-oxid (NO) forrása, amely alapvető a szervezet energiatermelésében. Kulcsszerepe van a szív működésében és az egyes életfontosságú szervek vérellátottságának szabályozásában. A ginzeng és a Ginkgo biloba gyógynövények hatóanyagai fokozzák a NO keletkezését.

Szellemi frissesség
A készítmény egyes vitamin és növényi összetevői segítik a szellemi frissességet. Kiemelten hasznos a memóriát, agyi kapacitást megterhelő munkák, tanulás során. A ginseng és a ginkgo biloba növeli a vitalitást, javítja a közérzetet, együtt támogatják a periferiális véráramlást és a mentális aktivitást. Külön érdemes kiemelni a koreai ginsenget, amelyet hagyományos erősítőszerként ajánlanak az állóképesség és az energia növelésére, valamint a szervezet pihentetésére fizikai-szellemi kimerülés esetén.

Fizikai állóképesség
L-argininből keletkező NO hatóanyagának köszönhetően segíti a fizikai teljesítőképességet, hozzájárul az izmok erőkifejtésének növekedéséhez.

Pszichikai terhelhetőség
A készítmény folsav, nikotinamid, biotin, B6-, B1-, B-12 és C-vitamin tartalma fontos szerepet játszik a pszichológiai egyensúly fenntartásában. Segíti oldani a munkahelyi, környezeti stresszhatásokat. A FEMINIA összetevői támogatják a normál hormonaktivitást.

Szexuális energia
A napi kiemerültség leküzdésére, az immunrendszer erősítésére, intim együttlétekre segítséget jelent a Feminia, amelynek természetes növényi hatóanyagai, vitaminjai helyreállítják a szervezet egyensúlyát, támogatják a normál hormonaktivitást.

Jótékonyak a szexuális egészségre, segítik a normál libidó fenntartását. A Perui maca, a Görögszéna és a Ginseng kivonatai a szexuális energia fenntartásában játszanak szerepet.

 

A FEMINIA rendszeres naponkénti alkalmazása 30 éves kor felett minden nő számára javasolt.