Klasszikus immunerősítés és vírusmegelőzés

Immunrendszerünk segít abban, hogy a szervezetünkben keletkező, illetve oda bejutó káros anyagok semlegesítésre kerüljenek, biztosítva az élet feltételeinek szinten tartását. Immunrendszerünket számos külső és belső tényező befolyásolja, úgy mint az időjárás és a klíma változásai, a különféle sugárzások, a környezetünkben lévő méreganyagok, vegyszerek, fertőző mikroorganizmusok, valamint a testalkatnak nem megfelelő életvitel, napirend, táplálkozási szokások, függőségek, érzelmi és lelki problémák, túlterheltség, stressz. A gyógynövények ott erősítenek, ott hatnak, ahol a szervezetünkben hiányállapota lép fel. 90-95 %-ban felszívódnak, nem ürülnek ki magas arányban, mint a szintetikus vitaminok. Ezek a készítmények a vitaminokhoz képest teljes értékű megoldást kínálnak! Nem kivont hatóanyagok, hanem teljes növényi alkotórészek speciális keverékei. Ősi receptúrák alapján, vegán termékként, vegán kapszulában!

Az Ashwagandha, közismert nevén, az indiai ginzeng (Withania somnifera) ősidők óta ismert készítmény a fizikai és szellemi teljesítőképesség növelésére, az immunrendszer támogatására, a szervezet ellenálló képességének fokozására, a stressz, depresszív hangulati zavarok, szorongás, krónikus fáradtság csökkentésére, egyes allergiás megbetegedések tüneteinek enyhítésére. (Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!)

A Zest Women mentálisan és fizikálisan is támogatást nyújthat, ezáltal hozzájárulhat a jobb életminőséghez. Nyolcféle gyógynövényt tartalmazó gyógynövény-kombináció, egy komplex gyógynövény támogatás jelenthet a hosszú, egészséges és aktív élethez! Tartalmaz Ashwagandha (Indiai ginzeng), Ashoka, Giloy (Guduchi), Bhirangaraj, Haritaki (Indiai Cserzőgubacs), Shatavari (Fürtös spárga), Llodra (Malj zafirbogyó) és Bansalocha gyógynövényeket.

 • Természetesen magas antioxidáns-tartalommal rendelkezik, segítheti a szervezet sejtjeinek, szöveteinek és szerveinek védelmét.
 • Mentálisan és fizikailag is támogatást nyújthat.
 • Hozzájárulhat az ízületek egészségének fenntartásához.
 • Segíthet kimerültség, fáradékonyság és koncentrációhiány esetén.

A Zest Men egy gondosan összeválogatott, nyolcféle gyógynövényt tartalmazó kombináció férfiak számára. Komplex támogatásának köszönhetően, hozzájárulhat a férfiak egészségesebb életmódjának kialakításához, a gyógynövények szinergikus hatása találkozik a mai férfiak igényeivel. Összetevői között szerepelnek az Arjuna, Safed musli, Ashwagandha (Indiai ginzeng), Amla (Indiai egres), Bhumi amla (Kőtörő fű), Harre (Indiai cserzőgubacs), Brahmi (Bakopa levél) és a Spirulina saibal gyógynövények.

 • Támogathatja a fizikai és szellemi teljesítőképességet, fenntarthatja a szervezet ellenálló képességét stressz, kimerültség, fáradékonyság é koncentrációhiány esetén.
 • Vitalitásfokozó többletenergiával tölt fel. Segíthet fáradság esetén.
 • Javíthatja a koncentrációképességet és a memóriát.
 • Támogathatja a májfunkciót, emésztési folyamatokat, bélműködést.
 • Hozzájárulhat a húgyhólyag egészséges működéséhez.

Az indiai sáfrányként is emlegetett Kurkuma gyógynövényként még sokoldalúbban alkalmazható. A kurkumát az “élet fűszereként” tartják számon. A hagyományos indiai gyógyászatban, a több ezer éves múltra visszatekintő Ayurvedában ősidők óta alkalmazott gyógyító szer, gyógyító fűszer.

 • Felveheti a harcot a bakteriális és vírusos fertőzésekkel szemben
 • Gyulladáscsökkentő
 • Csökkentheti az ízületi gyulladást
 • Májvédő hatással is bírhat
 • Antioxidáns és vértisztító