Élje át a csodát a Hairwonderrel és nyerjen luxus wellness hétvégét!

Vásároljon új Hairwonder ajándékcsomagjaink közül január 31-ig és vegyen részt a sorsoláson!

  • Bármely Hairwonder ajándékcsomag vásárlása esetén részt vehet a nyereményjátékban (legalább 1, de több csomag vásárlása nagyobb esély).
  • Minden csomagban található egy kártya, rajta egyedi kóddal. A kapott kódot a www.hairwonder.hu/jatek oldalra feltöltve vehet részt a játékban.
  • A játék nyereménye: 2 éjszaka 2 fő részére a Saliris Resort lakosztályában, Egerszalókon*.
  • Kereskedő partnereink a promócióban a csomagok megvásárlásával vehetnek részt.
  • A promócióban részt vevő üzletek felkerülnek a Hairwonder oldalára.
  • A promócióhoz nyomtatott anyagot is biztosítunk a részt vevő üzleteknek.
  • A csomagok a rendelési felületünkön is elérhetőek.

 

Milyen csomagok közül választhat?

HAJDÚSÍTÓ csomag
Hajdúsító sampon 200 ml
Gyengéd tisztító sampon vékonyszálú hajra kifejlesztve, a megfelelő volumenért és élettel teli hajért. Megerősíti a hajszálakat, kondicionál, tartást és magas fényt biztosít.

Folyékony hajdúsító 150 ml
Hajdúsító, speciálisan a vékonyszálú haj igényeire kifejlesztve. Célja, hogy helyreállítsa a hajat és volumennel, élettel töltse meg azt. Megerősíti a hajszálakat, tartást és magas fényt biztosít. 8, minősítetten organikus kivonattal, valamint fitokeratinnal és B5-provitaminnal gazdagítva.

 

STYLING csomag
Bio sampon festett hajra
Gyengéden tisztító, nem irritáló sampon, mely 100%-osan szulfátmentes, így kiváló a festett haj megfelelő, természetes ápolásához. Akár 13-féle, minősítetten bio összetevővel gazdagítva a hajszálakat. Parabénmentes.

Hajregeneráló hővédő spray 150 ml
Védd meg a hajad a hajszárító, hajsütő vagy egyéb hajformázó termék okozta hőhatástól! A hőre aktiválódó proteinek védőréteget alkotnak a hajszálak körül, megvédve azokat a kiszáradástól és töredezettségtől. Megerősíti a hajat, hidratálja és ragyogást kölcsönöz neki.

 

REGENERÁLÓ csomag
Hajregeneráló sampon 200 ml
Gyengéden tisztító sampon minden hajtípusra és mindennapi használatra. Megerősíti a hajszálakat, kondicionál, ragyogást és vitalitást kölcsönöz a hajnak. 8 minősítetten organikus összetevővel gazdagított, fitokeratint és B5-provitamint tartalmaz.

Hajregeneráló kondicionáló 200 ml
Sosem voltunk még olyan lelkesek egy termékkel kapcsolatban, mint a hajregeneráló kondicionáló esetében. Ez a hajerősítő és optimálisan tápláló termék a tökéletesen kényeztetett haj élményét adja. Újjáéleszti a tincseid, selymesen puhává és könnyen kifésülhetővé téve azokat. A hajad erősebb lehet, mint valaha.

BIO csomag
Bio sampon napi használatra
Tiszta, gyengéd, kézműves, fenntartható, bio. Gyengéden tisztító, nem irritáló sampon, melyek 100%-osan szulfátmentes. Akár 13-féle, minősítetten bio összetevővel gazdagítva ápolja és kényezteti a hajat. A természetesen tiszta, egészséges és ragyogó hajért. Parabénmentes.

Bio balzsam napi használatra
Tiszta, gyengéd, kézműves, fenntartható, bio. Gazdagon tápláló balzsam a haj megfelelő, természetes ápolásához, mely 100%-osan szulfátmentes. Akár 13-féle, minősítetten bio összetevővel gazdagítva ápolja és kényezteti a hajat. A természetesen tiszta, egészséges és ragyogó hajért. Parabénmentes.

 

 

 

*A részletes játékszabályzat megtalálható a Hairwonder oldalán