Férfiaknak is szükséges az erősítés!

Férfiaknak  is szükséges az erősítés!

 

A férfiak állóképessége, teljesítőképessége minden életkorban erősítésre szorulhat.

Rohanó világunkban egyre több helyen kell megállni a helyüket a férfiaknak. Jó lenne időt szakítani a munka mellett a családra, a szórakozásra, az  intim együttlétre. A stressz, a fokozott szellemi és a fizikai terhelés miatt csökken a férfi szervezet ellenállóképessége, teljesítőképessége. A kimerültség leküzdésére, az immunrendszer erősítésére és a szexuális élet támogatására segítséget jelenthet olyan természetes növényi hatóanyagokból álló komplex multivitamin, amely helyreállítja a szervezet egyensúlyát.

Vitaminok az ellenállóképesség és teljesítőképesség erősítésére

Az A-, C- és E-vitaminok a specifikus funkcióik mellett fontos antioxidáns funkcióval is rendelkeznek segítve az immunrendszer normál működését főleg a téli megbetegedések idején. Ebben a szelén és réz nyomelemeknek is fontos szerepük van.  Számos B-vitamin (1, 2, 6, 12) részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, részleges hiányuk a teljesítőképesség rovására megy.

 

 

Reproduktív funkciók. Férfiaknál a cink szelénnel együtt segíti a reproduktív funkciók (spermiumok képződése, megtermékenyítőképesség) normál működését. A B6- és a B12-vitaminok a tesztoszteron szint fenntartásában játszanak fontos szerepet.

Keringési rendszer, erőnlét, szexualitás. Növényi hatóanyagok: a ginzeng (amerikai és koreai) és a Ginkgo biloba gyógynövények hatóanyagai fokozzák a nitrogénmonoxid (NO) keletkezését, amelynek kulcsszerepe van a szív működésében és az egyes életfontosságú szervek (genitális szervek, erekció) vérellátottságának szabályozásában. Az NO keletkezéséhez alapanyagként fontos az L-arginin aminosav jelenléte. Az L-arginin a genitális vérkeringés fokozásával is segíti a férfiszervezet működését. A ginzeng közismerten szellemi és fizikai erőnlétfokozó, sőt afrodiziákum. Külön érdemes kiemelni a koreai ginzenget, amelyet hagyományos erősítő szerként ajánlanak az állóképesség és az energia növelésére, valamint a szervezet pihentetésére fizikai-szellemi kimerülés után.

A Maximus-férfierő étrend-kiegészítő férfivitamin rendszeres alkalmazása minden férfi számára javasolt. Hatóanyag-kombinációja kiemelten hasznos fokozott fizikai és szellemi megterhelések idején, idősödő korban, a mentális-fizikai-szexuális egészség támogatására (tesztoszteron-szint, spermium-termelődés). Amerikai klinikai vizsgálatok igazolták: folyamatos szedése egyenletes, normál potenciált, testi, szexuális fittséget eredményez (2 hét: javuló állóképesség, 1 hónap: kiegyensúlyozottság, 3 hónap: normál szexuális energia). Ajánlott sportolóknak az izomtevékenység támogatására.

A Maximus hatóanyagai:

Vitaminok (A, C, E, B1, B2, B3, B5, B6 és B12)
Biotin, folsav
Cink, szelén
L-arginin
Panax ginseng (koreai ginzeng) kivonata
Panax quinquefolium (amerikai ginzeng) kivonata
Ginkgo biloba kivonata