Közkedvelt rendezvényünket ezúttal virtuális formában hozzuk el Önnek, így a MediLine napok ajánlatait most otthona kényelmében is megtekintheti!

TARTSON VELÜNK EGY EGYEDÜLÁLLÓ 3D VIRTUÁLIS TÚRÁN!

2020.06.02-12 között áruházunk online világában barangolva több mint 40 forgalmazó rövid bemutatkozóját és ajánlatát tekintheti meg!

TERMÉSZETESEN A KEDVEZMÉNYEK IDÉN SEM MARADHATNAK EL!

2020.06.11-12 között fedezze fel akciós termékeink széles választékát és vásároljon több mint 2000 akciós cikk közül egyszerűen néhány kattintással!
Az online vásárlási lehetőség kizárólag regisztrált viszonteladóink számára él, a kedvezmények személyes vásárlás esetén is élnek viszonteladó illetve végfelhasználó vásárlóink részére is, de amennyiben a járványügyi korlátozások tovább élnek, hosszabb várakozási időre lehet számítani üzletünkben.

LEHET EZT MÉG FOKOZNI? LEHET!

2020.06.02-08 között leadott előrendelésekre további 2%-os számlavégi kedvezménnyel kedveskedünk regisztrált viszonteladóink számára!*

* A 2% számlavégi kedvezmény kizárólag a 2020.06.02-08 között leadott előrendelésekre érvényesíthető, abban az esetben, amennyiben a regisztrált viszonteladónak nincs lejárt számlatartozása, rendelésének értéke eléri a nettó 100.000 Ft-ot illetve a csomagok elszállítása önállóan, vagy a teljes szállítási költség (az egész ország területén) megtérítésével történik. Amennyiben előrendelést ad le, kérjük, hogy a megjegyzés rovatban tüntesse fel:
„Előrendelés”, 
ez is szükséges a plusz 2% kedvezmény érvényesítéséhez.
Az árváltozás jogát fenntartjuk!