Helló, megérkeztem! – MediNatural ciprusolajat keresd a polcokon!

Az elsődleges felhasználási módja, amiért lerabolják a polcokat, az amiatt van, mert a ciprus illóolaj jó hatással van a vénás és nyirokrendszeri keringésre. Ezért különösen hatékony a kozmetológiailag zavaró seprűvéna tágulat, ill. visszeres „nehézláb-érzés” kezelésére készült bőrápoló olajok hatóanyagaként. 

 

Bármilyen növényi olajban elkeverve használható, de kitűnő választás erre a MediNatural csipkebogyó bőrápoló olaj, mellyel erősíthetjük a visszér kezelésére készített bedörzsölő olaj hatékonyságát! Lejjebb olvashatsz majd erre egy receptet is..

De ezen felül a ciprus illóolaj az egyik leghatásosabb természetes összehúzó hatású illóolaj! Ezzel a képességével összehúzza nemcsak a bőrt, de a fogínyt is, ezért kiváló szájöblögető. Ráadásul férfias illata és dezodoráló, fertőzésgátló, valamint összehúzó hatása miatt, remek borotválkozás utáni arcolaj is készíthető belőle.

Csökkenti a pórusok méretét, a víz visszatartást, a visszér és cullulite láthatóságát. Masszázsolajban arra is fel lehet használni, hogy megkönnyítse a feszült, görcsös izmok lazítását.

 

 

 

 

MediNatural Ciprus illóolajos lábmasszázs 

Készíts Aromaterápiás bedörzsölő olajat – seprűvéna tágulat, ill. visszeres „nehézláb-érzés”, görcsös láb esetén →  20ml MediNatural csipkebogyó bőrápoló olajban →  10-12 csepp MediNatural Ciprus illóolajat keverj el, majd finoman, simító mozdulatokkal lentről felfelé, a szív irányába haladva masszírozd a seprűvénás, visszeres részt.

Ezt a hatékony aromaterápiás masszázst naponta ismételd meg és hamarosan csodálatos változást észlelhetsz majd! Bőrfrissítő, izomlazító és keringésfokozó tulajdonságú, ami jó hatással van a kozmetológiailag zavaró seprűvéna tágulat, ill. visszeres „nehézláb-érzés” esetén. A lábaid könnyebbé válnak, javul a vérkeringés, ami elősegíti a visszerek visszahúzódását, a seprűvénák eltűnését.