ÁRURENDELÉS, KISZÁLLÍTÁS

Gyorsan, kényelmesen, megbízhatóan

A MediLine Nagykereskedésben nemcsak személyesen vásárolhat, de lehetősége van árurendelésre, illetve kiszállítási szolgáltatás igénybevételére is.

HOGYAN RENDELHETEK ÁRUT?

Online a nagykereskedés webes rendelési felületén, ahol a gyors regisztrációt követően azonnal leadhatja rendelését: rendeles.mediline.hu

Telefonon a nagykereskedelmi raktáráruházunk nyitvatartási ideje alatt (H-P: 7.30-17.00, Szo: 9.00-13.00) a következő számokon: 236-0334 vagy 239-1828/601 számú mellék.

Faxon: 236-0335

E-mailbenvevoszolgalat@mediline.hu

MIT KELL TUDNOM AZ ÁRURENDELÉS ÉS A KISZÁLLÍTÁS ÜTEMEZÉSÉRŐL?

Az e-mailben, faxon, telefonon, illetve online beérkezett rendelések azonnal feldolgozásra kerülnek és azokat – az áruösszeszedő kapacitástól függően – kb. 24 vagy 48 óra alatt teljesítjük.

déli 12 óráig leadott megrendeléseket rendszerint még aznap összekészítjük, és budapesti szállítási cím esetén másnap délelőtt kiszállítjuk, vidéki fuvar esetén pedig délután átadjuk a futárcégnek, amely másnap az üzlet hivatalos nyitvatartási ideje alatt viszi ki a csomagot.

déli 12 óra után leadott rendelések budapesti szállítási cím esetén másnap délután, vidéki cím esetén pedig a rendelés leadás napja utáni második munkanapon kerülnek kiszállításra.

A pénteken leadott rendelések kiszállítása a következő hétfői munkanapon történik.

Szombati kiszállításra kizárólag vidéki üzletek esetében, 50% fuvardíj felár megfizetése ellenében van lehetőség.

Amennyiben személyesen kívánja átvenni a megrendelt árut, úgy a déli 12 óráig leadott rendelését másnap délelőtt, a 12 óra után leadottat pedig másnap délután tudja elvinni.

HOGYAN TÖRTÉNIK A KISZÁLLÍTÁS?

A MediLine nagykereskedés a hét minden munkanapján, hétfőtől péntekig szállít árut az ország valamennyi pontjára.

Budapest közigazgatási határain belül, nettó 40.000 Ft értékű vásárlás felett cégünk saját autóival szállítja ki az árut, ingyenes. Ennél kisebb összegű rendelésnél erre akkor van mód, amennyiben az adott cím a menet szerinti szállítás útvonalába esik.

Vidékre a MediLine szerződött fuvarozó partnere szállítja a csomagokat. Amennyiben a megrendelt áru összsúlya eléri a 150 kg-ot, úgy az raklapra rendezve érkezik. A fuvarköltséget nettó 70.000 Ft értéket meghaladó vásárlás esetén cégünk átvállalja, kivéve a nehéz áruk (lisztfélék, vizek, sók, stb.) szállításánál, illetve amikor a számított szállítási díj a vásárlási számla nettó értékének 2%-át meghaladja. Ilyen esetben, illetve a nettó 70.000 Ft értékhatár alatti rendelés esetén a teljes fuvardíj a vásárlót terheli. Szerződéses fuvarozó partnerünk rendkívül kedvező díjszabásáról vevőszolgálatunktól kérhet tájékoztatást.

HOVA FORDULHATOK, HA KÉRDÉSEM, KÉRÉSEM VAN?

Forduljon bizalommal munkatársainkhoz a vevoszolgalat@mediline.hu e-mail címen vagy telefonon a 239-1828/601 számú melléken.