TrendaVit Partner Program

Összefogás a siker jegyében

Idestova tíz évvel ezelőtt hoztuk létre népszerű vevőcsalogató és értékesítést támogató szolgáltatásunkat, a TrendaVit Partner Programot. Magyarország legnagyobb, független bioboltokból, gyógynövény-szaküzletekből és drogériákból álló üzletláncai már élnek az összefogásokból eredő előnyökkel.

Ennek legfontosabb és leglátványosabb eredménye a közösen szervezett termék akciók, melynek keretében a partnerboltok minden hónapban a TrendaVit akciós újságban reklámozott termékeket kínálnak kedvezményes áron a vásárlóknak. A szóróanyag kiskereskedők általi terítésre előkészített formában, térítésmentesen elérhető az akcióba bekapcsolódó üzletek számára.

A TrendaVit kedvező áron, feltűnő, divatos csomagolásban és sokféle kiszerelési méretben forgalmaz sajátmárkás termékeket, népszerű kategóriákba tartozó, nagy forgalmú készítményekből (kókuszzsír, xilit, eritrit, goji bogyó, stb.), amelyekre partnereink számára kedvezményes árú beszerzési lehetőséget biztosítunk. Bővebb információért a TrendaVit termékcsaládról kattintson ide.

Ha szívesen csatlakozna partner programunkhoz, kérjük, forduljon Kiss Barbara értékesítési vezetőhöz a kiss.barbara@mediline.hu e-mail címen.