Aloe vera ital- növénybe zárt szupererő

Az elmúlt években divatba jöttek a különböző aloe vera italok. Az aloe vera gél bőrre gyakorolt hatása régóta ismert, de azt kevesen tudják, hogy folyékony formában történő fogyasztása milyen jótékony hatással bír egészségünkre. Pontosan miért érdemes az aloe verát italként fogyasztani?

Az aloe vera levét a leveleiből préselik ki. Az így kinyert lé tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal, enzimekkel, fehérjékkel, szénhidrátokkal és aminosavakkal is. Emellett rendkívül jó hatással van az emésztésre, támogatja az immunrendszert. Elősegíti a tápanyagok felszívódását, méregtelenít. Kedvező hatással lehet az izomzatra és ízületekre.

Az aloe vera levet más, szintén jótékony hatású növényekkel is érdemes ötvözni, növelve a szervezetre gyakorolt jótékony hatását. Ilyen például a jól ismert, manapság közkedvelt chia mag. Az aztékzsálya-mag kiváló esszenciális zsírsavforrás, jót tesz az emésztésünknek, javítja a bőr, köröm és a haj állapotát. Semleges ízével szinte mindennel jól harmonizál. A chia mag elegendő folyadék elfogyasztásával együtt tudja kifejteni jótékony hatását. Ennek hatására születhetett meg a chia mag és az aloe vera találkozásából egy páratlan ízű, frissítő ital. Fogyaszthatunk belőle minden nap, így élvezhetjük a két szuperélelmiszer együttes erejét és üdítő hatását.

 

A MediLine Nagykereskedésben júliusban kedvezményes áron szerezhető be az 500 ml-es chia magos Aleo Aloe Vera italt.