Még több íz, még több ajándék

Megérkeztek a Royal Green újdonságai, a 100% organikus teák és herbateák.  Fedezze fel mind a 13 ízvilágot és mutassa meg vásárlóinak is, amihez novemberben mi adjuk az ajándékot!

Minimum 12 db, bármely típusú Royal Green tea vagy herbatea együttes vásárlása esetén ajándékunk 1 db Royal Green Discover bio teaválogatás és 1 db Royal Green bio kókuszos rizsital.

Minimum 24 db, bármely típusú Royal Green tea vagy herbatea együttes vásárlása esetén ajándékunk 1 db Royal Green Discover bio teaválogatás és 3 db Royal Green bio kókuszos rizsital.

 

Az ajánlat kizárólag MediLine Nagykereskedésben való vásárlás, illetve a Vevőszolgálaton leadott rendelés esetén érvényes 2019. 11. 1-30. között. Ehhez kérjük, használja a mellékelten küldött Royal Green tea megrendelőlapot! Személyes vásárlás esetén az ajándékok a Vevőszolgálaton vehetők át a vásárlást igazoló blokk bemutatásával. A Vevőszolgálatnak küldött megrendelés esetén a következő szállítás mellé küldjük az ajándékokat. Az online rendelési felületen leadott rendelésre ajánlatunk nem érvényes.

Tudjon meg többet a Royal Green teákról ide kattintva.