Már 7 ízben kaphatóak a Turbó Diéta® fehérje turmixok!

Fogyni vágyó vásárlóinak ajánlja bátran a Turbó Diétát!
Már 2004 óta bizonyít!

 

A Turbó Diéta® fehérje turmix az étkezések helyettesítésére szolgál. Ideális mennyiségben tartalmaz mindent, amire a szervezetnek a megfelelő működéshez és a problémamentes anyagcsere-folyamatokhoz szüksége van:

 

  • 40% teljes értékű fehérjét,
  • szénhidrátokat, zsírsavakat a szükséges mennyiségben
  • 22 féle vitamint, ásványi anyagot

A Turbó Diéta® táplálkozási rendszerének lényege a jó minőségű fehérjék bevitele. A fehérjék specifikus dinámiás hatásuknak köszönhetően akár 25%-kal fokozhatják a szervezet energia-felhasználását, így negatív irányba billentik az energiamérleget. Emellett a leginkább telítettségérzést okozó tápanyagok, és segítik az izomzat fenntartását.

 

A minőségi és mennyiségi fehérjebevitelnek köszönhetően a szervezet minden bevitt tápanyagot hasznosít, az alacsonyabb energiabevitel hatására a saját, elraktározott zsírtartalékaival, azaz zsírégetéssel, pótolja a hiányzó napi energiát.

 

7 igazán finom ízben kapható: csokoládé, eper, vanília, pisztácia, meggy, cappuccino és natúr (mely laktóz- és gluténmentes).

 

Ismerje meg az ÚJ Turbó Diéta® Programokat!  

 

A kiegyensúlyozott tápanyagbevitel érdekében a Turbó diéta programok során meghatározott rendszert kell követni.

 

Az ideális testsúly elérése érdekében

  • a 14 napos Intenzív Turbó Diéta
  • a 30 napos étkezéssel kombinált
  • a 90 napos programot vagy
  • 40 kg PLUS Turbó Diéta® Programot ajánljuk.

A programok során 165 cm-es testmagasságig napi 3 étkezés (reggeli, ebéd, vacsora) kialakítását javasoljuk. E felett 4. étkezésként ajánlott az uzsonna, 180 cm felett a tízórai is.

 

14 napos Intenzív Turbó Diéta

 

A program teljes ideje alatt a reggelit, ebédet és vacsorát* helyettesítse 1-1 adag Turbó Diéta® turmixszal. Ezen felül ajánlott zöldségleves levének fogyasztása korlátlanul, de min. 1 liter / nap.* Ha további kilóktól szeretne megszabadulni 2 hét szünetet követően folytassa a diétát a 30 napos Programmal.

 

30 napos Turbó Diéta Program

 

A program három szakaszból áll:

  1. szakasz (1-2-3. nap): reggelire, ebédre, vacsorára 1-1 adag Turbó Diéta® turmixital.*
  2. szakasz (4-17. nap): reggelire, vacsorára 1-1 adag Turbó Diéta® turmixital, ebédre 600 kcal értékű fehérjében gazdag és szénhidrátszegény étel. *

3.szakasz (18-30. nap): vacsorára 1 adag Turbó Diéta® turmixital. Napi kalóriabevitel ezen felül 1200-1500 kcal értékű, fehérjében gazdag, szénhidrátszegény étel. *

A program szünet nélkül ismételhető a kívánt súly eléréséig.

 

Egy adag Turbó Diéta turmix elkészítése: (mérőkanál a dobozban)

1 adag tejjel készítve: 4 mérőkanál (35 g) turmixpor 300 ml 1,5% zsírszázalékos tejben elkeverve. Növényi tejjel készítve:  5 mérőkanállal (kb. 43g) / adag. Ezzel a tej miatt kieső fehérje és energiatartalmat pótolja. A növényi tejek közül a rizstejet nem ajánljuk magasabb szénhidrát tartalma miatt.

 

Programokhoz szükséges termékek: min. 3 db Turbó Diéta® turmixpor (3x525g = 45 étkezés), 1 db Turbó Diéta® Antioxidáns (60db)

 

Diétázóinkat ingyenes tanácsadással támogatjuk: 06 1 451 0294, tanacsadas@turbodieta.hu

 

A többi program leírását, és a részleteket megtalálhatja szórólapon, vagy a weboldalon: www.turbodieta.hu.