Megérkezett az 1 adagos Turbó Diéta Turmix!

FOGYÁS ÉHEZÉS NÉLKÜL, MINDEN EDDIGINÉL KÉNYELMESEBBEN

2020-ban megújult a Turbó Diéta®, ami nem csak külső megújulást, hanem egy teljesen új termékcsoportot is jelent, az 1 adagos kiszerelésű turmixporokat. Ezekkel az adagonként csomagolt turmixokkal még egyszerűbb a diétázás, hiszen nem kell kimérni a turmixport, egy zacskó pontosan egy étkezésre való Turbó Diéta® port tartalmaz. Az 1 adagos kiszerelésű turmix a 4 legnépszerűbb ízben, epres, csokis, vaníliás és cappuccinos változatban érhető el, és természetesen vegyes ízű Próbacsomagban is kipróbálhatjuk az ízeket.

Az egy adagos kiszerelés tökéletes választás:

 

  • Azoknak, akik most először szeretnék kipróbálni a turmixszal való fogyókúrát, hiszen így kockázat nélkül ismerkedhetnek meg a turmixdiétával.
  • A rohanós napokra, amikor jól jön, ha mindig kéznél van egy finom és egészséges étkezéshelyettesítő turmix.
  • Azoknak, akik megkóstolnának egy új ízt.
  • Utazáshoz, amikor nem szeretnénk nagy dobozt cipelni.
  • Amikor már csak 1-2 adag hiányzik a diéta befejezéséhez, és nincs szükség egy egész dobozra.

 

A direkt fogyókúrához kifejlesztett, ízletes Turbó Diéta® fehérjeturmixokkal egyszerűen, hatékonyan, éhezés nélkül érhetjük el a kívánt eredményt. A speciális összetevőknek köszönhetően a turmix valóban eltelít, testedzés nélkül is támogatja az anyagcserét.

Ideális mennyiségben tartalmaz mindent, amire a szervezetnek a megfelelő működéshez és anyagcsere-folyamatokhoz szüksége van:

  • 40% egyedi összetételű magas biológiai értékű fehérje – Hogy ne izomból, hanem a zsírból történjen a fogyás.
  • Természetes szénhidrát és rostok a jó közérzetért – Hogy kiegyensúlyozottak, lendületesek maradjunk a diéta alatt is.
  • 22-féle vitamin és ásványi anyag – Hogy vitamindús legyen a táplálkozásunk.

 

A Turbó Diéta® turmixokkal többféle módszer szerint is diétázhatnak a fogynivágyók. Az elszántak kipróbálhatják a csak turmix-étkezéseket tartalmazó 5 és 14 napos diétát, akiknek pedig fontos, hogy a szilárd étkezésekről se kelljen teljesen lemondani, nekik a 30, 60, vagy 90 napos étkezéssel kombinált diétát ajánlják. A különböző diétás módszerek mellett az egyéni élethelyzethez igazodó programokat, tanácsokat is találhatunk a Turbó Diéta weboldalán. A márka gondol az ötvenen túli hölgyekre, az anyukákra, a sportos életmódot követőkre, az igényes férfiakra, az elfoglalt, mindig pörgő diétázókra és korunk modern nőire is. Ezek között a diétaprogramok között mindenki megtalálhatja az életformájához, céljaihoz maximálisan illeszkedő programot, amivel számára is sikeres lehet a diéta.