Természetesen, a gyógynövények erejével! Wörishofeni termékcsalád

Napjainkban a tradicionális gyógynövények ismét reneszánszukat élik, egyre többen ismerik fel áldásos hatásukat, így egyre szaporodnak a gyógynövényeket forgalmazó szaküzletek. Ma már nemcsak szárított formában juthatunk hozzá a különböző gyógynövényekhez, hanem könnyen adagolható és egyszerűen alkalmazható tabletta formában is.

 

A felgyorsult életmódunkból fakadó rendszertelen evés-ivás gyakran okoz kellemetlen emésztési problémákat, a rohanás mellett a stressz és a feszültség is mindennapjaink részévé vált. A kialvatlanság, a folyamatos belső feszültség, az emésztési rendellenességek intő jelek, melyek súlyosabb betegségekhez is vezethetnek, ha nem figyelünk oda a megelőzésre. Ennek egyik legkíméletesebb módja, ha a gyógynövények erejével segítünk a problémán!

 

Hashajtó hatásáról régen ismert a kutyabengekéreg, az aloe és a szenna. Ezen gyógynövények kombinációjának köszönheti a Darmpflege hashajtó, emésztést segítő hatását. Bélrenyheség, székrekedés és emésztési zavarok esetén ajánlott kúraszerűen 1-2 hétig szedni. Megbízható, gyengéd segítség az aktív mindennapokban.

 

Gyomorpanaszok, emésztési problémák, teltségérzet és felfúvódás esetén alkalmazható a Magenpflege gyomorműködést serkentő tabletta, melynek növényi összetevői – ezerjófű, cickafarkfű, köménymag, fehér ürömfű, tárnicsgyökér – gyulladásgátló, görcsoldó hatással rendelkeznek, ezáltal jobb emésztést biztosítanak.

 

Epekő-, epehólyag-bántalom okozta panaszok esetén a Leber- und Gallenpflege máj- és epeműködésre ható tabletta nyújthat segítséget. A tabletta növényi összetevőinek kombinációja – vérehulló fecskefű, jávai kurkuma, párlófű, gyermekláncfű, feketeretek, kutyabengekéreg, katángkoró – epehajtó, szélhajtó, emésztést elősegítő, étvágyjavító, baktériumok szaporodását gátló, gyulladáscsökkentő, görcsoldó és fájdalomcsillapító hatásúak, azáltal máj- és epebántalmak gyógyszeres kezelésének kiegészítésére, valamint epekő- epehólyag-bántalom okozta panaszok kezelésére ajánlott önmagában vagy a gyógyszeres terápia kiegészítéseként.

 

És az egy ideje népbetegségként számon tartott STRESSZ… A Nervenpflege nyugtató tabletta álmatlanság, ideges nyugtalanság megszüntetésére alkalmas a tradicionális gyógynövények gyengéd, de hatásos segítségével. A tabletta növényi összetevői – macskagyökér, komlótoboz, orbáncfű, citromfű, cickafark, fagyöngy – feszültségoldó, nyugtató, belső nyugalmat és kiegyensúlyozottságot adó, könnyebb elalvást biztosító hatásúak.

 

A Wörishofeni gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmények természetes hatóanyagú, gyógynövény alapú termékek, amelyeket szigorúan ellenőrzött körülmények között, a gyógyszergyártásban is alkalmazott GMP (Good Manufacturing Practice) előírásoknak megfelelően gyártanak Németországban – biztosítva ezzel a megbízható, állandó minőséget. A termékek már több mint 25 éve elérhetőek Magyarországon!

A termékek egészségpénztári számlára elszámolhatóak.

Alapvető szabály, hogy a gyógynövények alkalmazása csak úgy biztonságos, ha megfelelő ismeretekkel rendelkezünk az adott növény hatásával, alkalmazhatóságával kapcsolatban. Ha bizonytalanok vagyunk, érdemes szakember tanácsát kérni és mindig megbízható forrásból beszerezni a növényeket.

Fontos tudnunk, hogy csak akkor alkalmazzunk gyógynövényeket, ha olyan tüneteink vannak, amelyek nem igényelnek orvosi hozzáértést vagy felügyeletet, és nem szenvedünk semmilyen szervi betegségben. Ha bizonytalanok vagyunk, forduljunk orvoshoz, gyógyszerészhez. Fontos, hogy mindig pontosan tartsuk be a felhasználásra vonatkozó előírásokat!

 

Bízzon a természetben!

 

 

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

 

 

Gyártó:

Dronania GmbH, D-86825 Bad Wörishofen, Karl-Benz Str.3., Németország

 

Magyarországon forgalmazza:

Volmix Kft., 1146 Budapest, Thököly út 76. Tel.: (1)383-4892, (1)383-3252 Fax: (1)799-9907, e-mail: volmix@volmix.hu

www.volmix.hu