Fedezze fel a Yogi tea világát!

Fedezze fel a Yogi tea világát!

 

Történetünk

 

A YOGI TEA® már több, mint 40 éve a gyógynövényekből és fűszerekből készült ízletes tea szinonimája, amely a 5000 éves indiai ajurvédikus filozófiában gyökerező tearecepteken alapul.

Yogi Bhajan a kundalini jóga mestere, az 1960-as évek végén érkezett Nyugatra Indiából. Az általa tartott jógatanfolyamok során megosztotta szellemi tudását a tanítványaival, és aromás-fűszeres teával kínálta őket, amelyet a tanítványok kedveskedve „jógi teának” (angolul: Yogi Tea) hívtak. A kellemes aromájú tea élvezete segítette a tanítványokat a belső nyugalom és derű elérésében, lehetővé téve számukra az ajurvédikus filozófia befogadását. Yogi Bhajan segítségével keresték a lelki egyensúlyt az ajurvédikus világnézet mindennapi gyakorlásával. Ebbe beletartozik a tudatos jelenlét (angolul: mindfulness) az embertársaink, a természet és saját magunk felé. Yogi Bhajan arra tanította követőit, hogy lépjenek ki a mindennapok rohanásából, önmagukra összpontosítsanak, és találjanak ihletet a lelküknek.

Minden csésze tea összetevőivel arra törekszünk, hogy helyi, országos és globális szinten támogassuk a minőséget, a fenntarthatóságot és a társadalmi felelősségvállalást.

 

Filozófiánk

 

A YOGI TEA®-nál az értékeink szerint élünk és dolgozunk:

* Szolgálunk – ezt azzal tesszük, hogy magas minőségű terméket nyújtunk ügyfeleinknek, gondoskodunk és kiszolgáljuk partnereink érdekeit.

* Megbízhatók, tiszteletteljesek és őszinték vagyunk – termékeinket mindig az Ajurvéda és a gyógynövények egészséget adó ereje élteti.

* Szenvedéllyel tesszük dolgunkat – elköteleztük magunkat a kiválóság mellett, és hogy a helyes dolgot tesszük, a megfelelő módon.

* Kizárólag egészséges termékeket készítünk – óvjuk a környezetet és felelősséget vállalunk ökológiai lábnyomukért.

* Folyamatosan fejlődünk – tanulást segítő környezet létrehozásával, csapatunk tagjainak felemelésével, emellett képzést és növekedési lehetőséget nyújtunk az embereknek, hogy egy kellemes és biztonságos munkahelyen fejlődjenek és teljesítsék ki magukat.

Lojálisak vagyunk – ez alapvető az érdekeltekkel való minden együttműködésünkben.

 

Társadalmi elkötelezettségünk

 

* A YOGI TEA® megalapítása óta (1970-es évek) a legkomolyabban vesszük a szociális, ökológiai felelősséget embertársaink, környezetünk és a természet iránt.

* A YOGI TEA® a test, az elme és a lélek közti egyensúlyt pártolja, megadva a jólét érzését az embereknek. Ezt a magas minőségű, igazoltan bio eredetű összetevők teszik lehetővé, melyet szerte a világon gazdák termelnek.

* Emiatt támogat a YOGI TEA® számos fenntarthatósági projektet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a termelők igazságos fizetséget kapnak és megfelelő életkörülmények közt élnek.

* A YOGI TEA® másik kiemelt célja a szükséget szenvedő emberek támogatása és finanszírozása szerte a világon.

* Fenntartható módon támogatjuk továbbá az arra rászoruló embereket és fejlesztjük környezetüket világszerte. Különösen a gyermekeket segítjük, akik még túl kicsik ahhoz, hogy önmagukon segítsenek.

* A YOGI TEA® számtalan projektet támogat hosszú távon, szeretetet és gondoskodást ad a gyermekeknek. Számos, szükségben élő embereket segítő létesítményt, helyi jótékonysági eseményeket támogat természetbeni támogatásokkal, szponzoráción keresztül.