2021. október 15.
Készítsük családunknak, vagy vendégeknek, biztosan nagy sikert fog aratni ez a desszert, még ha nem is mindenki rajong az avokádóért.
Adag: 4 | Előkészítés: 5 perc | Elkészítés: 10 perc | Éjszakára hűtőben pihentetjük
Hozzávalók:
- 2 db avokádó pürésítve (250 g avokádó húsból)
- 100 ml KOKO Natúr Kókusztej Ital
- 100 ml juharszirup
- 3 ek. Holland kakaópor
- 1 csipet só
- 80 g étcsokoládé összetörve
- 300 g KOKO Natúr Kókuszghurt
Elkészítés:
Egy turmixban összekeverjük az avokádó húst, a KOKO Natúr Kókusztej Italt és a natúr kókuszghurtot, amíg krémes állagú nem lesz.
Hozzáadjuk a juharszirupot, a kakaóport és a sót, és tovább turmixoljuk a hozzávalókat.
Vízgőz fölött (vagy mikróban) felolvasztjuk a csokit, sűrű kevergetés mellett.
Az olvadt csokoládét hozzáadjuk a az avokádós mixhez és tovább keverjük a turmixban.
Az elkészült csokikrémet poharakba kanalazzuk, és éjszakára hűtőbe tesszük.
Jó étvágyat kívánunk!