Bioaktív csigagél: szuper szövetséges az idő múlásával szemben

2022. április 7.

A 100%-ban természetes csigagél számtalan jótékony hatással rendelkezik – olyanokkal, amik közül már egy-egy is látványos hatást hozhat a rendszeres használatnak köszönhetően, itt azonban jóval többről van szó!

Mi mindenre jó a csigagél?

A francia piacra szánt csigákat tenyésztő chilei gazdák figyeltek fel elsőként arra, hogy ha megsérül egy csiga bőre vagy háza, a gyors regenerálódásban nagy segítséget nyújt a csigagél, ami az emberi bőrre is rendkívül jó hatással lehet: gyógyító, bőrlágyító és hegcsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, és öregedés látható jeleinek csökkentésében is kivételes.

A Dr. Organic a csigagélt olyan, forradalmian új bio termékek készítéséhez használja, melyek serkentik a bőr természetes kollagéntermelését. Az idő múlásával sajnos egyre kevesebb termelődik a bőrünkben ebből a rugalmasságért, feszességért felelős anyagból, így óhatatlanul megjelennek bőrünkön az öregedés jelei. Nem csoda, hogy a szem körüli szarkalábak és az arcon kialakuló mimikai ráncok felfedezését követően sokan érezzük úgy, milyen jó is lenne, ha egy kicsit lassíthatnánk az idő múlását – az intenzív bőrmegújító hatású csigagél használatával azonban erre nincs semmi szükség, már csak azért sem, mert áldásos hatásai rövid időn belül megmutatkoznak:

Mélyhidratáló hatású

Vagyis nem csak a bőr felszínén gondoskodik arról, hogy a bőr puhává és selymes tapintásúvá váljon, hanem a mélyebb rétegekben is tesz azért, hogy helyreállítsa a bőr nedvességtartalmát.

Regenerálja és revitalizálja a bőrt

Visszaadja az egészséges ragyogását és az arcbőr élettel teli színét.

Lassítja az öregedés jeleinek kialakulását...

…és képes ellensúlyozni a már meglévő ráncokat: visszaadja a bőr rugalmasságát, fokozza a bőr tömörséget.

Intenzív feszesítő hatású

Nem csak a ráncok felett győzedelmeskedhetünk a használatával, hanem a megereszkedett, tartásából vesztett bőrre is jótékonyan hat.

A pattanásos, gyulladt bőr jó barátja

Egyrészt segíthet az akné kezelésében, másrészt hozzájárulhat ahhoz, hogy ne maradjanak hegek az arcon a gyógyulást követően.

A striák, azaz a terhességi csíkok megelőzésében is fontos szerephez jut

Vagyis a csigagéllel készült bőrápolók az arcon és az egész testen sikerrel alkalmazhatók.

Bioaktív csigagél: garantáltan természetes összetevő

A csigagél rendkívüli hatásait sokan felfedezték az utóbbi időben, ezért egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Különleges bőrápoló tulajdonságai mellett – amiket a Dr. Organic Bioaktív csigagéllel készült termékcsaládban tovább fokoznak az olyan értékes összetevők mint a bio Aloe Vera, az olívalevél-kivonat, a jujubamag-kivonat, a shea vaj, az argánolaj, valamint vitaminok és ásványi anyagok – nagyban hozzájárul a csigagél töretlen sikeréhez, hogy teljes mértékben természetes, mesterséges körülmények között ugyanis képtelenség előállítani.