Tavaszi megújulás ayurvedikus támogatással

2022. május 1.

Házilag is el tudjuk érni, hogy testünk évről évre megtisztuljon. Speciális gyógynövény-kombinációk segíthetnek. Fogyasszunk Triphala tradícionális keveréket a belek jobb működéséért, Amlát a gyomor támogatására, Garuda Ayurveda Livgood készítményt a máj védelmére.


Hogyan segítenek ezek a gyógynövények?

A Triphala 3 gyümölcs kombinációja, klasszikus bélműködést támogató formula a szervezet gyengéd, mégis hatékony méregtelenítésére. Székrekedés esetén kiváló, a bélflórát nem zavarja.

Az Amla optimalizál. Enzimatikus, ezért a biológiai emésztést támogatja. Hihetetlen erős antioxidáns. Segíthet a gyomor nyálkahártyáját visszagyógyulni. Mindennemű emésztőrendszeri gyulladásos nyálkával gyorsan elbánik. C-vitamin tartalma magas.

A Triphala és az Amla is elérhető kapszula, valamint juice formában. Napi kétszer 1-2 kapszula, juice esetén napi egy-két alkalommal 30 ml elfogyasztása javasolt.Ha a napi egyszeri fogyasztás mellett döntünk, annak ideje legyen inkább a délután/este. Az emésztés hatékonysága 12.00 és 13.00 óra között a legmagasabb, onnantól folyamatosan csökken. Ekkor Triphala fogyasztásával növelhetjük.

A Garuda Ayurveda Livgood vegetáriánus kapszula védi és fiatalítja a májat, hogy az jobban ellenálljon a káros hatásoknak. Segít a máj egészségesebb, hatékonyabb működésében. Ötféle gyógynövényből készült. A Livgood ajánlott adagja naponta 2×1 kapszula, étkezés előtt fogyasztva.

Szokások a hatékony méregtelenítésért

  • Fogyasszunk növényi alapú, friss, folyékony, meleg ételeket s meleg italokat.
  • Szaunázzunk, masszíroztassunk rendszeresen.
  • Lazítsunk, figyeljünk az alvásra.
  • Töltsünk szabad levegőn napi egy órát.
  • Mozogjunk örömmel.

Keresd a Garuda Ayurveda készítményeket a Mediline-ban!