Gyerekkorunk nagy kedvence a gyümölcstorta. Hogy tudjuk elkészíteni könnyedén úgy, hogy a diétába is beférjen? Mutatjuk!
Hozzávalók:
- 1 csomag MYyummy Vegán, Cukormentes Piskóta Mix
- 1 tasak vanília puding por
- Tetszés szerinti édesítőszer
- 500 ml növényi ital
- 2 ek olaj vagy kókuszzsír
- 270 ml víz
- 500 g tisztított/mosott gyümölcs
Elkészítés:
A MYyummy Vegán, Cukormentes Piskóta Mixet, a vízzel és az olajjal kikeverjük. Olajjal kikent tortaformába öntjük és 180 °C-ra előmelegített sütőben készre sütjük. Ha megsült, kivesszük a formából és egy tányérra tesszük.
Amíg a tányéron hűl a tortalapunk, egy tűzálló edényben összekeverjük a növényi italt az édesítőszert és a pudingport. Közepes lángon, gyakori kevergetés mellett felforraljuk, majd kis lángon, folyamatosan keverve 2 percig főzzük.
A krémet a kisült tortalapra öntjük és hagyjuk kihűlni.
Mikor a krém szobahőmérsékletűre hűlt, ízlésesen feldíszítjük a gyümölcsökkel és tálalásig hűtőbe tesszük.
Jó étvágyat!