Egy ragyogó, aranyló őszi melegítő latte Alpro Barista Zabitallal, nem csak ősszel!
1. Egy kis edényben melegítsd fel az Alpro Barista Zabitalt a sütőtökpürével, a sütőtökfűszerrel, az agavesziruppal és a vaníliakivonattal. Az egészet épp csak forrald fel, majd vedd le a tűzről.
2. Kézi robotgéppel turmixold, amíg igazán sima és selymes nem lesz. Add hozzá az espressokat.
3. A hab elkészítéséhez a maradék 100ml Alpro Barista Zabitalt tedd egy hőálló kancsóba, és óvatosan melegítsd fel (forró víz felett). Kézi habosítóval habosítsd fel (vagy használj gépet, ha van).
4. Oszd szét a sütőtökös keveréket két nagy bögrébe. Adj hozzá egy kanálnyit a korábban elkészített habosított Zabitalból, és szórd meg egy kis fűszerrel.
5. Most pedig nincs más dolgod, mint bekuckózni és élvezni ezt a finom fűszeres italt.