A tészta mindig jó ötlet, legyen szó ebédről vagy vacsoráról. Próbáld ki az alábbi zöldséggel teli, gluténmentes verziót, imádni fogod!
A tésztát enyhén sós vízben főzzük forrástól számítva 2 percet, majd szűrjük le és folyóvíz alatt öblítsük át.
Főzzük a brokkolit 10-12 percig. Készítsünk mellé egy tálban jéghideg vizet, majd a roppanósra főtt brokkolit emeljük át, így szép zöld színe marad. A főző vizet tegyük félre, ezzel hígítsuk a krémet ízlés szerint.
A brokkolit tegyük egy késés aprítóba, adjuk hozzá a sajtkrémet, a fűszereket, a reszelt parmezánt, a petrezselymet és turmixoljuk simává. Állítsuk be a kívánt sűrűséget a félretett vízzel.
A paradicsomokat félbevágva, sütőben süssük pár perc alatt meg.
Egy serpenyőben keverjük össze a tésztát, a krémet és melegítsük össze.
Tálaljuk sült paradicsommal és reszelt parmezánnal.