Melegítsük elő a sütőt (villany: 180 °C, légkeveréses: 160 °C, gáz: 4-es fokozat). Kenjünk ki olajjal egy 24 x 32 cm-es tepsit, és tegyünk az aljába sütőpapírt. Keverjük össze a chia magot 4 ek. vízzel, tegyük félre.
A citromhéjat, a szójatejet, a vaníliát és az olívaolajat egy turmixgépben, magas fordulatszámon keverjük krémesre. Keverjük össze a porcukrot a chia maggal, majd öntsük hozzá a szójatejes krémet is, és keverjük teljesen simára. Szitáljuk a lisztet egy külön tálba, adjuk hozzá a sütőport és 1 tk. sót. Keverjük hozzá a tejes krémet 3 részletben, mindegyikkel alaposan eldolgozva. Öntsük az így kapott tésztát az előkészített tepsibe, és süssük 40 percig. Tűpróbával ellenőrizzük az állagát, majd sütőrácsra téve várjuk meg, amíg teljesen kihűl.
A mázhoz szitáljuk a porcukrot egy közepes tálba, locsoljuk rá a citromlevet, majd keverjük simára. Öntsük a mázat a kihűlt tésztára, és egy kanál hátával simítsuk el egyenletesre. Szórjuk meg mákkal, majd tegyük félre 15 percre. Vágjuk 12 szeletre, és kevés reszelt citromhéjjal a tetején kínáljuk.