MEGKÓSTOLNÁD VEGÁN, FANTASZTIKUSAN KRÉMES ÚJDONSÁGAINKAT?

 

ALPRO HIDEGEN PRÉSELT, KRÉMES KÓKUSZITAL, 750ML

Csempéssz egy kis trópusi ízélményt a mindennapjaidba! A legszebb indonéz kókuszokat választottuk ki, majd hidegen préseltük őket, hogy meg tudjuk őrizni így frissességüket. Mi lett az eredmény? Egy csodálatosan krémes ital, amely a trópusokat idézi. Már csak egy pálmafára és egy függőágyra van szükséged! Próbáld ki reggeli müzlidhez, turmixodhoz, vagy önmagában!

 

ALPRO KARAMELLIZÁLT MANDULAITAL, 750ML

Készülj fel és üdvözöld a teljesen új ízélményt, melyet az Alpro garantál! A lenyűgözően lágy marconai és valenciai mandulákat a napsütötte spanyol gyümölcsösökből szereztük be és szeretettel karamellizáltuk őket kis réztartókban. Mi lett az eredmény? Intenzív ízvilág és krémes textúra – amiért mi már most bolondulunk! Próbáld ki egy ínycsiklandozó reggeli részeként! Jó étvágyat!

 

ALPRO KÓKUSZGURTOK

Elmerülnél egy kókuszos ízélményben? Kóstold meg legújabb, mesésen krémes, 100%-ban növényi alapú, természetes módon laktózmentes kókuszgurtjainkat! Nem is tudod, hogy melyikkel kezdd? A natúrral, a málnással, vagy az ananászossal? Fogadunk, hogy nem tudod abbahagyni a kanalazást akár önmagában, akár müzlivel, vagy gyümölcsdarabokkal fogyasztod!