Köszöntsük együtt az édesanyákat! A mindennapok hőseként ünnepli az Édesanyákat a Barnängen.

A svéd bőrápolási márka, a Barnängen tudja, az elmúlt egy év különösen megterhelő volt az édesanyák számára, akik nem csak szülők, feleségek, sikeres nők voltak, hanem egyik napról a másikra informatikusokká, pedagógusokká és edzőkké is kellett válniuk. Az idei Anyák napján éppen ezért minden eddiginél nagyobb elismerés illeti őket.

 

„Hálás vagyok érted!”

 

A Barnängen neve magyarul azt jelenti, a „gyermekek virágmezeje”. A márka számára rendkívül fontos a gyermekek védelme, az édesanyák erőfeszítéseinek elismerése, a családokban rejlő erő támogatása. Az idei Anyák napján termékeikkel mondhatunk köszönetet annak, aki minden pillanatban önzetlen szeretetével támogat bennünket.

 

Köszöntsük együtt az édesanyákat, a Barnängen egyedi nyakcímkékkel ellátott kozmetikumaival, melyeken olyan szívet melengető üzenetek olvashatók, mint a „Szeretlek!”, „Az én Hősöm”, a „Köszönöm, hogy vagy!” és a „Hálás vagyok érted!”. Emellett a márka az Instagramon is megemlékszik az édesanyákról, mégpedig Gulyás Lídia (@szialidia) által megalkotott egyedi GIF-ekkel, amelyeket bárki felhasználhat a közösségi médiás posztokban.

 

Limitált számban elérhetők a Mediline nagykereskedésben és a Hűvösvölgyi Diéta Life Market üzletben a Barnängen egyedi nyakcímkékkel ellátott kozmetikumai. A márka így kíván arra biztatni mindenkit, hogy mondja ki, írja le érzéseit akkor is, ha a koronavírus átmenetileg elszakította egymástól a családot. Az anyák napi köszöntőüzenetet megjelenítő termékek tökéletes ajándékok lehetnek, melyeket érdemes kiegészíteni az új Barnängen Oil Intense kézkrémmel is. A közkedvelt Oil Intense termékcsalád legújabb kényeztető készítménye a tavasz esszenciáját zárja magába, hogy egyedülálló hatóanyagaival hosszan tartó hidratálást nyújtson minden bőrtípusra. A vadrózsa-olajat és az 5%-nyi védő Cold Creamet tartalmazó termékek mélyen hidratálják és helyreállítják akár a nagyon száraz bőrt is, hosszan tartó puha érzetet kölcsönözve kezeinknek.

 

„Lagom” életérzés karnyújtásnyira

 

Van egy szó, amelyet minden svéd ismer: lagom. Ez a szó összetett jelentést hordoz, és egy egész élet¬stílust foglal magában. Nem túl sok. Nem túl kevés. Pont jó. A lagom a kellemes egyensúly érzésének kifejezése. A Barnängen 1868 óta különleges, természetes, tiszta és kímélő termékeivel hozza el az otthonokba a lagom életérzést, hogy bármikor megtalálhassuk ezt az egyensúlyt, amikor szükségünk van rá.