Varázsolja még szebbé a karácsonyt ajándékcsomagunkkal!

 

 

A Svédországban évtizedek óta autentikus svéd bőrápolási márkaként ismert Barnängen egész Európában kínálja a hatékonyságra és kiegyensúlyozottságra épülő bőrápolási termékeit, valamint a stílusos életmód élményét. A márkát 1868-ban Stockholmban alapította Johan Wilhelm Holmström, ikonikus szappanja 1873-ban jelent meg a piacon, és a márka már 1876-ban a királyi udvar hivatalos beszállítójává vált. A Barnängen azóta is a különleges, természetes, tiszta és kímélő termékek gyártója. A márka neve magyarul azt jelenti „gyermekek virágmezeje”, így nem véletlen, hogy a Barnängen kiemelten fontosnak tartja a gyermekek védelmét, és a róluk való gondoskodást.

Van egy szó, amelyet minden svéd ismer: lagom. Ez a szó összetett jelentést hordoz, és egy egész életstílust foglal magában. Nem túl sok. Nem túl kevés. Pont Jó. A lagom a természetes egyensúly érzésének svéd kifejezése.

A Barnängen-nél hiszünk abban, hogy a szépség, abból ered, amikor “pont jól” érezzük magunkat: magabiztosak, hitelesek és kiegyensúlyozottak vagyunk. Küldetésünk, hogy biztosítsuk a mindennapi ápolást a természetes, kiegyensúlyozott bőrért. A világ tele van korlátokkal, de mi nem elégszünk meg az egysíkú megoldásokkal. Ennek jegyében a termékeink tartalmasak és egyben könnyedek. Felfrissítenek és egyben nyugtatnak. Táplálnak és egyben frissítenek. Intenzívek és egyben lágyak.

A Barnängen termékek kiegyensúlyozott ápolást nyújtanak vegán formulával és legalább 90%-ben természetes összetevőket tartalmaznak, melyek a svéd tájképet, fényeket, tengert és az erdőket idézik, ezek egyedülálló oázist hoznak létre a ritka és változatos növények, gyógynövények és tápláló összetevők számára, melyeket a svédek évszázadok óta bizalommal használnak.

Ennek eredményeképp, a skandináv vadgyümölcsök, úgy, mint a törpemálna, az ikonikus nyírfavirág és bodzavirág egybeolvadtak a Barnängen termékeivel, és egyveleget alkotnak a tudományosan kifejlesztett bőrápolási formulákkal, például a jellegzetes a Cold Cream-mel, ami egy ősi szépség recept alapján készül, ismert hatása között szerepel a bőrvédelem a kiszáradástól és irritációktól.

 

A Cold Cream egy ősi szépségápolási recept alapján készül. A titka a különleges összetevőiben rejlik: rózsavízzel, méhviasszal és lipidekkel kialakított hidratáló emulzió. A Cold Cream volt az első úgynevezett kozmetikai emulzió és évezredek óta ismert magas ápolási tulajdonságáról és a bőr védelmezéséről – sokkal könnyebb érzést biztosítva a bőrön, az olajokhoz képest.

 

Varázsolja még szebbé a karácsonyt Barnängen karácsonyi csomagunkkal!

A prémium ajándékcsomagunkban található Oil Intense termékeke édes vadrózsa illattal kényeztetik az érzékeket, és tápláló Cold Cream formulával hidratálják a kiszáradt bőrt. Az SOS Vård kézkrémünk pedig illatsemleges formulájának köszönhetően regenerálja és nyugtatja a nagyon száraz és érzékeny bőrt.