Connestic csatlakozás

connestic_kapcsolatban

A rendszer előnyei

Mi a Connestic?

A Connestic segítségével webáruházát könnyedén összekötheti nagykereskedésekkel vagy akár más webáruházakkal.

Egy-egy kapcsolat gyorsan és egyszerűen beállítható a folyamatosan bővülő nagykereskedői listából.
Az összekapcsolás után a termékek automatikusan frissülnek webáruházában a nagykereskedés adatbázisa alapján, beleértve az új, kifutott vagy törölt termékeket, azok árait, raktárkészleteit stb.

Ezen felül a Connestic folyamatos statisztikát is készít partnerei számára, ezzel bármikor könnyedén nyomon követhető az esetleges változás.

A Connestic egyszerűvé, könnyűvé és átláthatóvá teszi az árképzések, kategória összerendelések, termékadat megfeleltetések folyamatát. A beállításokat bármikor módosíthatók a statisztikai adatok és piaci változások tükrében.

A Connestic egy folyamatosan fejlődő és bővülő rendszer: a partneri hálózat dinamikusan bővül. Ha elakadna vagy kérdése lenne, Connestic ügyfélszolgálata mindenben rendelkezésre áll.

A Connestic API kapcsolaton keresztül szinkronizál a webáruház és a nagykereskedések adatbázisa között. Az adatok importálását különböző saját szabályok és összerendelések segítségével határozhatja meg.

Csatlakozni szeretne?

Legyen regisztrált
nagykereskedelmi vásárlónk.

Amennyiben Connestic
kapcsolatot szeretne,
jelezze a vevoszolgalat@mediline.hu
e-mail címre!

Létrehozzuk a kapcsolatot és küldjük a csatlakozási paramétereket.

Rendelje meg a Connestic szolgáltatását, és a megfelelő mezőben adja meg a tőlünk kapott csatlakozási paramétereket.

Töltse fel a MediLine Nagykereskedés termékeit webáruházába!

Az árszabályok meghatározásakor vegye figyelembe, hogy az adatkapcsolaton keresztül a termékek a nettó nagykereskedelmi ára jelenik meg, az ön vevői kedvezménye nélkül.