Indítsuk együtt a nyarat kellemes mínuszokkal, -20%-kal!

Indítsuk együtt a nyarat kellemes mínuszokkal, -20%-kal!*

 

Kinek nem maradt még le soha semmi a bevásárlólistájáról? Mi segítünk!

Kókusztejszín 4 az 1-ben, mit jelent? A magas minőségű Allco és Delcoco kókusztejszínek sokoldalúan felhasználhatóak a konyhában: Főzőtejszínként krémlevesekbe, főzelékekbe, mártásokba. Habtejszínként süteményekbe, néhány csepp citromlé és egy csipet só hozzáadásával kiválóan helyettesíti a tejfölt és víz hozzáadásával pedig készen is van a növényi ital, amit kókusztejként fogyaszthatunk. Ajánlott hígítási arány: 1 rész kókusztejszín, 1-2 rész víz (ízlés szerint).

Egyre tudatosabbak a vásárlók, több termékkategóriában előnyben részesítik a koncentrátumokat. A víz nem utazik feleslegesen, mint a növényi tejek alkotóeleme, cipelni sem kell és nem utolsó sorban gazdaságos megoldás a környezettudatos vásárló számára.

Az Allco és Delcoco kókusztejszín válogatott kókuszdiók húsából, természetes eljárással készül Indonéziában, így a kókuszdió minden pozitív tulajdonságát megőrzi. Laktóz- és gluténmentes, vegán termékek, mesterséges adalékanyagoktól mentesen.

* Az akció 2021.06.01-06.30. között, illetve a promóciós készlet erejéig tart. Az akció a Delcoco 24% 200ml és Allco 1000ml kókusztejszínre érvényes.