MINŐSÉG, MEGBÍZHATÓSÁG, MEDILINE

Disztribúciós részlegünk évtizedek óta foglalkozik hazai és külföldi termékek kizárólagos vagy részben kizárólagos forgalmazásával. A MediLine-nál büszkék vagyunk a választékunkra, amit közel 800 kiváló minőségű, köztük sajátmárkás, valamint import árucikk képez.

SAJÁTMÁRKÁS TERMÉKEK

A TrendaVit márkanév alatt futó, közel 40 termékünk bevezetésük óta népszerűek a piacon, többféle kiszerelésben, kedvező áron kaphatóak a legtöbb hazai bioboltban. Portfóliónkban megtalálhatók cukorhelyettesítők (eritrit és xilit), kókusz- és pálmaolajok és számos egyéb közkedvelt készítmény.

FŐBB IMPORT MÁRKÁINK

Elérhetővé tesszük a világ kedvenceit

Kiváló minőségű, nemzetközi szinten ismert és elismert készítményeket importálunk Európa számos országából és az Amerikai Egyesült Államokból azért, hogy ezeket Magyarországon is elérhetővé tegyük. Több mint 20 külföldi termékcsalád közel 300 árucikkét kínáljuk első kézből; melyeket évről-évre, a hazai igényeknek megfelelően izgalmas újdonságokkal bővítünk.

KIZÁRÓLAGOS FORGALMAZÁSÚ TERMÉKEK

Forgalomba hozzuk a minőséget

A MediLine disztribúciós részlege látja el további 400 termék kizárólagos vagy részben kizárólagos forgalmazását. Egyebek mellett étrend-kiegészítők, teák és kozmetikumok széles körének biztosítunk elsődleges forrást nagykereskedők és kiskereskedők számára.

SAJÁT GYÁRTÁSÚ TERMÉKEK

Nevünket adjuk a minőséghez

Kiváló magyar szakemberek receptjeit felkarolva, egyedülálló készítmények előállításában is közreműködünk. Nemcsak a magas minőségű hazai produktumokat, hanem azok alap- és csomagolóanyagait is itthon gyártatjuk.