Természetesen a fogyókúrában is!

 

Szűztea termékcsalád és ami mögötte van

A Szűztea család termékei több mint 25 éve hatékonyan segítik a fogyni vágyókat céljaik elérésében, erősítve ezzel a márka iránti elköteleződést és bizalmat. Mindennek elismeréseként a család két terméke (Szűztea és Szűztea Forte) 2019-ben és 2020-ban is elnyerte a rangos Érték és Minőség Nagydíj kitüntetését.

 

Hogyan készült?

A Szűztea család termékeinek receptúrái – a Dr. Chen Patika legtöbb termékéhez hasonlóan – a Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) többezer éves tudásából merítve, a nyugati orvoslás és gyógyszerészet tanainak figyelembevételével, Dr. Chen Zhen saját receptúrája alapján kerültek összeállításra. Előbbihez fontos szempontként társult, hogy a termékek a gyógynövények adta lehetőségek kiaknázásával a lehető legtermészetesebb formában érjék el a kívánt hatást, és hogy az Európai szabályozásoknak és minőségi irányelveknek maximális mértékben megfeleljenek.

A termékcsalád fő termékei a Szűztea és a Szűztea kapszula, a Szűztea Forte tea és a Szűztea Forte kapszula méltán ismertek a fogyókúrázók körében. Az évek tapasztatai a receptek tökéletesítése mellett több drogéria meghatározó fogyókúrás készítményei közé emelték a Szűztea termékeket, összeforrva a „Tiszta benső – Vonzó külső” szlogennel.

A Szűztea termékcsalád új termékei:

Szűztea Soft Kapszula, Szűztea Comfort Kapszula

A Szűztea termékcsalád új tagjai (Szűztea Soft kapszula és Szűztea Comfort kapszula) valós igények mentén kerültek kifejlesztésre. A vásárlói visszajelzések a gyengéd támogatás szükségességére, és a fogyókúrás diéta alatti komfortérzet megtartásának fontosságára hívták fel a figyelmet.

A Szűztea Soft étrend-kiegészítő kapszula gyengéd támogatást nyújt az emésztőrendszer működéséhez, a testsúlycsökkentő étrendhez.  Hatóanyagai között található zöldtea polifenol támogatja az anyagcsere folyamatokat, valamint a zsírok oxidációját. A keserűnarancs elősegíti a szénhidrátok anyagcseréjét, és segíti a testsúly-kontrollt. A króm a hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.

A Szűztea Comfort étrend-kiegészítő kapszula kifejezetten az emésztés egyensúlyát támogató gyógynövények kombinációjával támogatja a puffadásmentes, komfortos emésztést. A receptúrában szintén megtalálható zöldtea polifenol hatóanyagai mellett az édeskömény és az ánizs hozzájárulnak az emésztőrendszer egészséges működéséhez. A koriander segít fenntartani az emésztőrendszer normál-gáz egyensúlyát, ezzel támogatva a puffadásmentes emésztést.