Livgood klasszikus receptúra a máj egészségéért és természetes védelméért

 

A máj szervezetünk legfontosabb méregtelenítő szerve, amely csak akkor tudja munkáját 100 százalékosan elvégezni, ha figyelünk rá és segítjük ebben. Ha túl sok mérgező anyag kerül a szervezetbe (pl. alkoholfogyasztás, gyógyszerek szedése, környezeti ártalmak) a máj nem képes ellátni a feladatát és károsodik, amire sokáig semmilyen jel, fájdalom nem utal.

A baj megelőzhető, egyrészt egészségesebb, tudatosabb életmóddal, másrészt a tradicionális ayurvedikus receptek alapján összeválogatott gyógynövényekkel, amelyek segítik a májat a különböző méreganyagok, vegyszerek, alkohol okozta káros hatások mérséklésében.

Az Ayurvédában használt gyógynövények megfiatalíthatják a májat, növelhetik működésének hatékonyságát és egészségesebbé tehetik azt. Az Andrographis paniculata az Ayurveda receptúrák szerint a „keserűk” királya, körülbelül egy méter magas, lila és fehér virágokkal rendelkező növény a keserű anyag tartalma miatt az egyik legkiválóbb máj méregtelenítő. Szárított leveleit és friss gyümölcséből készült levét gyógyászati célokra használják fel. Kiválóan serkenti a máj és az epe működését, semlegesíti a méreganyagokat, melyek főleg a gyógyszerek, a nem megfelelő minőségű étel és az alkoholfogyasztás hatására rakódnak le a szervezetben. Ezen tulajdonsága elősegítheti a májfunkció zavarainak kezelését és a káros anyagok kiválasztását a szervezetből. Az Eclipta alba májra gyakorolt kedvező, májműködést támogató hatását is kiemeli az Indiai Gyógyszerkönyv.

A Hollarhena antidysenterica májműködést optimalizáló, májvédő hatású gyógynövény, de jótékony hatású lehet az epebetegségek kezelésében is.

A gondosan összeválogatott Andrographis paniculata, Eclipta alba és más gyógynövényeket tartalmazó Garuda Ayurveda Livgood természetes májvédő készítmény megelőzheti a másnaposság kellemetlen tüneteit is, és védheti a májat az alkohol májra gyakorolt káros hatásától. Megfiatalíthatja a májat, hogy képes legyen megvédeni a szervezetet az egészségtelen étkezési szokások okozta károsodástól, növelheti a májműködés hatékonyságát és egészségesebbé teheti a májat.

A Livgood kapszula alkalmazásának előnyei a gyártó ajánlása szerint:

  • Védi és fiatalítja a májat, hogy jobban ellenálljon az alkohol és vegyszerek káros hatásainak, és a rendszertelen étkezési szokások okozta károsodásnak
  • Egészségesebbé teszi a májat és növeli hatékonyságát
  • Stimulálja a májat, hogy fokozza az emésztést és segítse a jó egészség megtartását.

A Livgood kapszula szedését ajánljuk azoknak, akik fenn akarják tartani az optimális májműködést és szeretnék megelőzni a máj károsodását.

Alkalmazás: Naponta 2×1 kapszulát étkezés előtt vízzel bevenni.

Kiszerelés: 60 db vegetáriánus kapszula/doboz.