Import, Disztribúció

Gyűjtő szállítási szolgáltatás

Disztribúciós részlegünk számos, hazai gyártású, illetve más cég által Magyarországra importált termék kizárólagos vagy részben kizárólagos disztribúciójával foglalkozik. Számos drogéria és szupermarket láncnak, benzinkút hálózatnak és egyéb nagy egységszámmal rendelkező kereskedőnek nyújtunk gyűjtő beszállító szolgáltatást évtizedek óta, hatékonyan alkalmazkodva az egyedi vevői elvárásokhoz.

Nyitottak vagyunk az innovációkra, így vállaljuk újabb termékek vagy termékcsaládok disztribúcióját gyártók, forgalmazók vagy importőrök számára.

Forgalomba hozzuk a minőséget

Disztribúciós részlegünk 1992 óta foglalkozik hazai és külföldi termékek forgalmazásával. Népszerű és trendi: külföldi márkákat importálunk (pl. Koko kókusz alapú tejhelyettesítő termékcsalád), sajátmárkás reformélelmiszereket fejlesztünk TrendaVit márkanév alatt, gyógy- és natúrkozmetikumokat gyártunk sok féle felhasználási területre (pl. Bodymed, Gingisol, Aminoerg).

Évtizedes tapasztalatunk, megbízható és egyedülálló logisztikai hátterünk biztosítja, hogy ezek a magas minőségű áruk saját nagykereskedésünk és kiskereskedelmi szupermarket hálózatunk mellett, viszonteladói partnereinkhez (bioboltok, gyógynövény szaküzletek, gyógyszertárak, drogériák) is eljussanak.

Saját márkás termékek

A TrendaVit márkanév alatt futó, közel 40 termékünk bevezetésük óta népszerűek a piacon, többféle kiszerelésben, kedvező áron kaphatóak a legtöbb hazai bioboltban. Portfóliónkban megtalálhatók cukorhelyettesítők (eritrit és xilit, eritrit-stevia), reformélelmiszerek (kókuszliszt, kókuszolaj, magok és aszalmányok).

Saját gyártású termékek

Évtizedek óta támogatjuk a hazai ipart: kiváló magyar szakemberek receptjeit felkarolva, egyedülálló készítmények előállításában is közreműködünk. Nemcsak a magas minőségű hazai produktumokat, hanem azok alap- és csomagolóanyagait is itthon gyártatjuk.

A sokak által ismert Gingisol fogínyecsetelő oldat, illetve a TrendaVit Aminoerg regeneráló gél több mint 20 éves töretlen sikerüket egyedülállóságuknak köszönhetik, receptúrájuk az első gyártás óta változatlan maradt.

Termékeink garanciája a több százezer elégedett vásárló véleménye, illetve a készítményekben található kiváló minőségű gyógynövény alapanyagok, melyeket népgyógyászati tapasztalataink alapján kombinálunk.

Import márkák

Kiváló minőségű, nemzetközi szinten ismert és elismert termékeket importálunk Európa számos országából és az Amerikai Egyesült Államokból azért, hogy ezeket Magyarországon is elérhetővé tegyük. Több külföldi termékcsalád közel 200 árucikkét kínáljuk első kézből, melyeket évről-évre, a hazai igényeknek megfelelően izgalmas újdonságokkal bővítünk.

Kizárólagos forgalmazású termékek

A MediLine disztribúciós részlege látja el további 400 termék kizárólagos vagy részben kizárólagos forgalmazását. Egyebek mellett étrend-kiegészítők, teák és kozmetikumok széles körének biztosítunk elsődleges forrást nagykereskedők és kiskereskedők számára.

Felmerülő igényével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a disztribucio@mediline.hu e-mail címen.