Költözés 2022

Tisztelt Vásárlónk!

Az év eleje óta folyamatosan tájékoztatjuk Önt a MediLine idei terveiről, nagyszabású átalakulásáról. Magyarország piacvezető, bio-, reformélelmiszerek és gyógytermékek kereskedelmével foglalkozó cégeként, elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlődés mellett annak érdekében, hogy vevőinket egyre magasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni.

A töretlen fejlődés azzal is jár, hogy kinőttük jelenlegi, Csizma utcai telephelyünket, ezért úgy döntöttünk, hogy az egyes szervezeti egységeinket decentralizáljuk azok még színvonalasabb működtetése érdekében. Ezt az alábbiak szerint valósítottuk meg:

  1. Nagykereskedelmi raktárunkat és disztribúciós központunkat egy jóval nagyobb kapacitású, professzionális külső, zárt raktárba költöztetjük. Ennek köszönhetően még gyorsabban és magasabb színvonalon tudjuk vevőinket kiszolgálni.
  2. Áruházunk MediLine Extra néven Budapesten, még színvonalasabb referenciaáruházként működik tovább a megszokott hatalmas árukészlet mellett.
  3. Irodáink szintén új helyszínre költöznek.

Az ütemezés első fázisaként, raktárunk és az ezzel járó tevékenységeink már sikeresen átköltöztek a MediLine Logisztikai Központba. A  második fázisban áruházunk költözik az új, izgalmas helyszínére.

 

Csizma utcai áruházunk elköltözik

A MediLine Extra 2022. szeptember közepén nyitja meg kapuit

 

A MediLine Extra (1139 Budapest, Váci út 91/A) nem csak nevében lesz extra. A megszokott árukészlet mellett, folyamatosan bővülő termékkínálattal és színvonalas kiszolgálással és hosszabb nyitvatartási idővel várjuk, melyet a jóval nagyobb kapacitású, professzionális Logisztikai Központunk tesz lehetővé számunkra.

 

Összegyűjtöttük a leggyakrabban felkerülő kérdéseket, ami a költözéssel kapcsolatban felmerülhet, ezeket ide kattintva töltheti le.

 

Ha nem talál választ kérdéseire, kérjük forduljon hozzánk bizalommal a fejlesztes@mediline.hu email címen.