Tisztelt Vásárlóink!

Felhívjuk figyelmüket, hogy Nagykereskedésünk nyitvartását nem érinti a 2021. március 8-tól hatályba lépő járványügyi korlátozás. Változatlan rendben, és a  járványügyi szabályok betartásával várjuk Vásárlóinkat.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Csizma utcai Nagykereskedésünk nyitvatartási rendje 2020. november 10-től megváltozik:

Hétfő – Péntek 7:30 – 17:00

Szombat 9:00 – 14:00

Vasárnap Zárva

Kérjük, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel az alábbi korlátozásainkat vegyék figyelembe és tartsák be:

Belépni továbbra is csak szabályosan viselt maszkban, és kézfertőtlenítést követően lehet, és egyszerre legfeljebb 100 vásárló tartózkodhat az üzlettérben.

A járványügyi helyzetre való tekintettel az ideiglenes kártya kiadás és a visszáru kezelés szünetel.

Együttműködésüket köszönjük!

NAGYKERESKEDÉSÜNK

 

A MediLine Magyarország legnagyobb bio-, reformélelmiszerek és gyógytermékek kereskedelmével foglalkozó cége; az egyetlen olyan vállalkozás a piacon, ami a nagy- és kiskereskedelmen kívül étrend-kiegészítők, élelmiszerek és kozmetikumok gyártásával, importjával és disztribúciójával is foglalkozik. A kínálatunkban szereplő közel 15 000-féle termék többsége nálunk szerezhető be a legkedvezőbb áron. A többi között ez az oka annak, hogy a tudatos kereskedő viszonteladók, professzionális felhasználók és szolgáltatók évtizedek óta a MediLine-t választják.

VEVŐKÁRTYA IGÉNYLÉS

Kiskereskedőként, viszonteladóként, professzionális felhasználóként és szolgáltatóként Ön is részesülhet a MediLine nyújtotta rendkívüli kedvezményekben, kihagyhatatlan ajánlatokban. Regisztráljon vevőkártyánkra és spóroljon vásárlásaival! További információért és a regisztráció feltételeiért kattintson ide!

ÁRURENDELÉS, TERMÉK INFORMÁCIÓK, KISZÁLLÍTÁS

Gyorsan, kényelmesen, megbízhatóan

A MediLine Nagykereskedésben nemcsak személyesen vásárolhat, de lehetősége van árurendelésre és kiszállítási szolgáltatás igénybe vételére is. Gyors, kényelmes és megbízható megoldás azoknak, akik időt és energiát szeretnének spórolni. Rendelését akár 24 órán belül megkapja.

SZÁLLÍTÓI BELISTÁZÁS

Új terméke van? Induljon nálunk a sikersztorija!

A MediLine-nál büszkék vagyunk arra, hogy az áruválasztékunkban szereplő közel 15.000 termék mellett is mindig elsőként tesszük polcainkra a megjelenő újdonságokat. Minden, az áruválasztékunkba illeszkedő termék lehetőséget kap arra, hogy forgalmat bonyolítson áruházainkban.