ÁRURENDELÉS, KISZÁLLÍTÁS

Gyorsan, kényelmesen, megbízhatóan

A MediLine Nagykereskedésben nemcsak személyesen vásárolhat, de lehetősége van árurendelésre, illetve kiszállítási szolgáltatás igénybevételére is.

HOGYAN RENDELHETEK ÁRUT?

Online a nagykereskedés webes rendelési felületén, ahol a gyors regisztrációt követően azonnal leadhatja rendelését: rendeles.mediline.hu

E-mailbenvevoszolgalat@mediline.hu

MIT KELL TUDNOM AZ ÁRURENDELÉS ÉS A KISZÁLLÍTÁS ÜTEMEZÉSÉRŐL?

Az e-mailben, faxon, telefonon, illetve online beérkezett rendelések azonnal feldolgozásra kerülnek és azokat – az áruösszeszedő kapacitástól függően – kb. 24 vagy 48 óra alatt teljesítjük.

déli 12 óráig leadott megrendeléseket rendszerint még aznap összekészítjük, és budapesti szállítási cím esetén másnap délelőtt kiszállítjuk, vidéki fuvar esetén pedig délután átadjuk a futárcégnek, amely másnap az üzlet hivatalos nyitvatartási ideje alatt viszi ki a csomagot.

déli 12 óra után leadott rendelések budapesti szállítási cím esetén másnap délután, vidéki cím esetén pedig a rendelés leadás napja utáni második munkanapon kerülnek kiszállításra.

A pénteken leadott rendelések kiszállítása a következő hétfői munkanapon történik.

Szombati kiszállításra kizárólag vidéki üzletek esetében, 50% fuvardíj felár megfizetése ellenében van lehetőség.

Amennyiben az összekészített árut személyesen szeretné átvenni, nagykereskedésünkben hétköznapokon 7.30 – 16.00 óra között van lehetősége, illetve a szombati napon a nyitva tartási idő alatt (ez esetben kérjük, hogy  péntek délig jelezze vevőszolgálatunknak ezen szándékát).

HOGYAN TÖRTÉNIK A KISZÁLLÍTÁS?

A MediLine nagykereskedés a hét minden munkanapján, hétfőtől péntekig szállít árut az ország valamennyi pontjára.

Budapest közigazgatási határain belül,  viszonteladóinknak nettó 40.000 Ft értékű vásárlás felett cégünk saját autóival ingyenesen szállítja ki a megrendelt árut. Csak boltra, raktárra vagy üzembe szállítunk.

Vidékre a MediLine szerződött fuvarozó partnere szállítja a csomagokat. Amennyiben a megrendelt áru összsúlya eléri a 100 kg-ot, úgy az raklapra rendezve érkezik. A fuvarköltséget nettó 70.000 Ft értéket meghaladó vásárlás esetén cégünk átvállalja, kivéve a nehéz áruk (lisztfélék, vizek, sók, stb.) szállításánál, illetve amikor a számított szállítási díj a vásárlási számla nettó értékének 2%-át meghaladja. Ilyen esetben, illetve a nettó 70.000 Ft értékhatár alatti rendelés esetén a teljes fuvardíj a vásárlót terheli. Szerződéses fuvarozó partnerünk rendkívül kedvező díjszabásáról vevőszolgálatunktól kérhet tájékoztatást.

HOVA FORDULHATOK, HA KÉRDÉSEM, KÉRÉSEM VAN?

Forduljon bizalommal munkatársainkhoz a vevoszolgalat@mediline.hu e-mail címen vagy telefonon a 239-1828/601 számú melléken.