ÁRURENDELÉS, KISZÁLLÍTÁS

Gyorsan, kényelmesen, megbízhatóan

A MediLine Nagykereskedésben nemcsak személyesen vásárolhat, de lehetősége van árurendelésre, illetve kiszállítási szolgáltatás igénybevételére is.

HOGYAN RENDELHETEK ÁRUT?

Online a nagykereskedés webes rendelési felületén, ahol a gyors regisztrációt követően azonnal leadhatja rendelését: rendeles.mediline.hu

E-mailbenvevoszolgalat@mediline.hu

MIT KELL TUDNOM AZ ÁRURENDELÉS ÉS A KISZÁLLÍTÁS ÜTEMEZÉSÉRŐL?

Az e-mailben, faxon, telefonon, illetve online beérkezett rendelések azonnal feldolgozásra kerülnek és azokat – az áruösszeszedő kapacitástól függően – kb. 24 vagy 48 óra alatt teljesítjük.

déli 12 óráig leadott megrendeléseket rendszerint még aznap összekészítjük, és budapesti szállítási cím esetén másnap délelőtt kiszállítjuk, vidéki fuvar esetén pedig délután átadjuk a futárcégnek, amely másnap az üzlet hivatalos nyitvatartási ideje alatt viszi ki a csomagot.

déli 12 óra után leadott rendelések budapesti szállítási cím esetén másnap délután, vidéki cím esetén pedig a rendelés leadás napja utáni második munkanapon kerülnek kiszállításra.

A pénteken leadott rendelések kiszállítása a következő hétfői munkanapon történik.

Amennyiben az összekészített árut személyesen szeretné átvenni, nagykereskedésünkben hétköznapokon 7.30 – 16.00 óra között van lehetősége, illetve a szombati napon a nyitva tartási idő alatt (ez esetben kérjük, hogy  péntek délig jelezze vevőszolgálatunknak ezen szándékát).

HOGYAN TÖRTÉNIK A KISZÁLLÍTÁS?

A MediLine nagykereskedés a hét minden munkanapján, hétfőtől péntekig szállít árut az ország valamennyi pontjára.

Viszonteladóinknak az egész ország területén nettó 30.000 Ft értékű vásárlás felett cégünk  ingyenesen szállítja ki a megrendelt árut. Csak boltra, raktárra vagy üzembe szállítunk.

HOVA FORDULHATOK, HA KÉRDÉSEM, KÉRÉSEM VAN?

Forduljon bizalommal munkatársainkhoz a vevoszolgalat@mediline.hu e-mail címen vagy telefonon a 239-1828/601 számú melléken.