NAGYKERESKEDÉSÜNK

Minőség, Megbízhatóság, MediLine

A MediLine Nagykereskedés közel 30 éves tapasztalattal várja az egészségtudatos vásárlókat, kiskereskedőket, professzionális felhasználókat és viszonteladókat. Büszkék vagyunk a kínálatunkban szereplő csaknem 12 000-féle termékre, arra, hogy Magyarország legnagyobb bio-, reformélelmiszerek és gyógytermékek kereskedelmével foglalkozó cégeként évtizedek óta az egyetlen olyan vállalkozásként szereplünk a piacon, ami a nagy- és kiskereskedelmen kívül étrend-kiegészítők, élelmiszerek és kozmetikumok gyártásával, importjával és disztribúciójával is foglalkozunk.

Elérhetőségek:

1139 Budapest, Csizma u. 3.
Tel: 061-239-1828, 06-30-676-7621
Fax: 061-239-1828
E-mail:  medi@mediline.hu
Nyitva: H-P: 7.30-17.00, Szo: 9.00-14.00

Fontos tudni, hogy nagykereskedésünk elsősorban a szakmai viszonteladó partnerek kiszolgálására van kialakítva és berendezve, így ebben az áruházunkban kollégáink nem minden esetben tudnak lakossági vásárlóink rendelkezésére állni; őket a Budapest több pontján megtalálható Diéta Life Market kiskereskedelmi hálózatunk boltjaiban várjuk (bővebb info: dietalife.hu).

Nagykereskedésünkben, a helyiség speciális kialakítása miatt az alábbi korlátozások vannak érvényben:

– Vásárlás készpénzfizetéssel és bankkártyával is lehetséges.

– Saját biztonságuk érdekében az üzletben 10 éven aluli gyermek nem tartózkodhat.

– 20×30 cm-nél nagyobb táskát, szatyrot az üzlettérbe nem lehet bevinni. Azokat az előtérben található csomagmegőrzőkben tudják elhelyezni.

Az Ön elégedettsége számunkra kiemelten fontos, így kérjük, ha bármilyen észrevétele van, jelezze azt a vevőszolgálatunkon. Köszönjük!

LÁTOGASSON EL HOZZÁNK!