Vevőkártya igénylés

Díjazzuk a hűségét!

A MediLine nagykereskedésben szeretettel várunk minden viszonteladót, professzionális felhasználót és szolgáltatót. Ahhoz, hogy kiskereskedőknek szóló árainkban, ajánlatainkban, akcióinkban Ön is részesülhessen, regisztrálnia kell cégét vagy vállalkozását üzletünk vevőszolgálatán.

HOGYAN REGISZTRÁLHATOK?

regisztráció feltétele, hogy cége vagy vállalkozása tevékenységi körei közt szerepeljen az áruházunk kínálatába tartozó termékek valamely csoportjához (pl.: élelmiszerek, italok, étrend-kiegészítők, vitaminok, test- és babaápoló termékek, kozmetikumok, vegyiáruk, aromaterápiás készítmények, stb.) kapcsolódó

– kiskereskedelmi értékesítési (pl.: bolti, ügynöki vagy internetes csomagküldő kereskedelem, stb.)
– professzionális felhasználói (pl.: étterem, pékség, cukrászat, kávézó, büfé, stb.)
– szolgáltatóipari (pl.: masszőr, kozmetikus, fodrász, orvos, fogorvos, természetgyógyász, stb.) tevékenység, amelynek tényleges végzését működési, illetve nyilvántartásba vételi engedéllyel vagy egyéb módon (pl. vállalkozás weblapján impresszum, webáruháznál ÁSZF) igazolni is tudja.

MILYEN DOKUMENTUMOK SZÜKSÉGESEK A VEVŐKÁRTYA IGÉNYLÉSHEZ?

Cégeknek:

– kitöltött vásárlói regisztrációs adatlap
– cégkivonat/végzés másolata
– aláírási címpéldány/aláírásminta másolata
– érvényes működési engedély másolata
– személyi igazolvány/vezetői engedély
– meghatalmazás, ha nem a cégjegyző regisztrál
– szerződéskötés esetén aláírási címpéldány

Egyéni vállalkozóknak:

– kitöltött vásárlói regisztrációs adatlap
– vállalkozói igazolvány másolata
– érvényes működési engedély másolata
– személyi igazolvány/vezetői engedély

A MediLine nagykereskedelmi vásárlói kártya igényléséről szóló részletes tájékoztatót ide kattintva töltheti le.

A MediLine nagykereskedelmi vásárlói regisztrációs adatlapot ide kattintva töltheti le.

A regisztráció alkalmával online ellenőrzésre kerül a cégkivonat és az adószám, amelyen hatályos végrehajtás vagy felfüggesztés esetében nem tudjuk cégét regisztrálni. Amennyiben vállalkozása minden feltételnek megfelel, a regisztráció rendszerünkben azonnal megtörténik, a megkapott nagykereskedelmi vásárlói kártyájával pedig rögtön nagykereskedelmi áron vásárolhat. A további vásárlások alkalmával a vevőkártyája bejáratnál történő leolvasásával tud belépni az üzlettérbe.

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

Kérjük, vevőkártyáját minden személyes vásárláskor hozza magával, mivel annak hiányában csak a cég képviselője részére, személyazonosságának igazolása mellett tudunk kiadni ideiglenes napi nagykereskedelmi vásárlói kártyát.

A nagykereskedelmi vásárlói kártya elvesztése vagy megsemmisülése esetén 1.000 Ft befizetésével új kártya igényelhető. Kérjük, ilyen esetben mielőbb értesítse vevőszolgálatunkat, hogy kártyájának aktivitását szüneteltetni tudjuk.