
A CHAZZ chipseket kis adagokban, lassabban és alacsonyabb, 150°C- os átlaghőmérsékleten sütjük, így sokkal ropogósabbak lesznek. A burgonya mellett más zöldségeket is találsz, amitől sokkal izgalmasabb a chips.
Eközben a hagyományos chipseket ipari mennyiségben sütik óránként 180-190°C-on, ami erősen oxidálja az olajat, elégeti a szénhidrátokat, akrilamidokká alakítva.
A fűszerek kiválasztásánál biztosak akarunk lenni abban, hogy a frissen sült chips ízét olyan természetes fűszerek emelik ki, amelyek nem tartalmaznak tartósítószert vagy mesterséges ízfokozót. Természetes fűszereket adunk hozzá, annyit, amennyit szükséges, mert szeretnénk, ha a chips természetes ízét éreznéd, miközben elfogyasztod.
Minden zöldség természetes, litván farmokon termesztett, így a CHAZZ zöldségchips 100%-ban litván termék. Annak ellenére, hogy cégünk egy startup vállalkozás, már 15 országban fogyasztják vásárlóink a Litvániában gyártott zöldségchipsünket.
A gluténmentes étrendbe tökéletesen beilleszthető finomság. Arra viszont vigyázz, hogy ha egy zacskó kinyílik, azt nehéz lesz letenned…
Miben különbözik a mi termékünk a hagyományos kettle chipsektől?
A hagyomány, tömeggyártású burgonyachipsek folyamatos sütéssel készülnek, ami azt jelenti, hogy folyamatosan forró olajban sülnek meg. Ezzel szemben a kettle módszernél szakaszos főzéssel sülnek meg a burgonyaszeletek, azaz egy nagy üstben egy-egy adag kerül lesütésre.
Az olaj lehűl, majd lassan felmelegszik, így mindig egyedi formájú, ropogós zöldségeket kapunk, ami nagyon hasonlít a házi készítésű burgonyachipshez.
Chipseink kis adagokban, lassabban és hosszabb ideig sülnek, így marad meg az igazi burgonya íz.
CHAZZ Zöldség Chips tengeri sóval 75 g
Legújabb nassolnivalónk a ropogós burgonya, sárgarépa és cékla chips keveréke, egy csipetnyi tengeri sóval.
CHAZZ Zöldség Chips Hagymás tejfölös 75 g
Repceolajban sült burgonya, sárgarépa és cékla chips keveréke, igazán pikáns tejfölös-hagymás ízesítéssel.
CHAZZ Szarvasgombás burgonyachips 90 g
Ropogós burgonyaszirom finoman fűszerezve a világ egyik legizgalmasabb és legkülönlegesebb alapanyagával a szarvasgombával.