Viszonteladóknak

A Nagykereskedelmi vásárlók regisztrációs folyamata

A regisztráció feltétele, hogy vállalkozása tevékenységi körei közt szerepeljen a kínálatunkba tartozó termékek valamely csoportjához (pl.: élelmiszerek, italok, étrend-kiegészítők, vitaminok, kozmetikumok, vegyiáruk, aromaterápiás készítmények, stb.) kapcsolódó

  • kiskereskedelmi értékesítési (pl.: bolti, ügynöki vagy internetes csomagküldő kereskedelem, stb.),
  • professzionális felhasználói (pl.: étterem, pékség, cukrászat, kávézó, büfé, stb.),
  • szolgáltatóipari (pl.: masszőr, kozmetikus, fodrász, orvos, fogorvos, természetgyógyász, stb.)

tevékenység, amelynek tényleges végzését működési, illetve nyilvántartásba vételi engedéllyel vagy egyéb módon (pl. vállalkozás weblapján impresszum, webáruháznál ÁSZF) igazolni is tudja.

Milyen dokumentumok szükségesek a regisztrációhoz?

Cégeknek:

  • kitöltött vásárlói regisztrációs adatlap
  • személyi igazolvány/vezetői engedély
  • meghatalmazás, ha nem a cégjegyző regisztrál

Egyéni vállalkozóknak:

  • kitöltött vásárlói regisztrációs adatlap
  • személyi igazolvány/vezetői engedély
  • meghatalmazás, ha nem a cégjegyző regisztrál

A regisztrációs adatlapot  ide kattintva töltheti ki.

A regisztráció alkalmával ellenőrizzük a céget a cégnyilvántartásban, azt követően pedig bekerül a monitoring adatbázisunkba a számlázási előírások (különös tekintettel a FAD-os termékekre) betartása miatt. Amennyiben vállalkozása minden feltételnek megfelel, rendszerünkben megtörténik a regisztráció az online felületen is, amelyről egy válasz emailben küldünk értesítést.

Az értesítést követően már jogosult a viszonteladói árakra, innentől kezdve már tud rendelni, megtekintheti és igénybe veheti kedvezményeinket, szolgáltatásainkat.

Az elérhető kedvezményekről érdeklődjön vevőszolgálatunkon!

Kérdés esetén kérem forduljon bizalommal vevőszolgálatunkhoz a vevoszolgalat@mediline.hu email címen, vagy központi telefonszámunkon: +36 30 433 9497.

ÁRURENDELÉS, KISZÁLLÍTÁS

Gyors, pontos, szakszerű kiszállítás közvetlenül az üzletébe, raktárába, egységébe az ország egész területén

Hogyan rendelhetek árut?

Online: nagykereskedésünk webes rendelési felületén, ahova a kereskedői regisztráció után automatikusan regisztráljuk, és a megadott e-mail címre kiküldjük a jelszót és egyéb fontos információt.*:

E-mailben: vevoszolgalat@mediline.hu

*(A jogszabályoknak való megfeleléshez a biztonsági adatlapok elérhetőségét.)

Mit kell tudnom az árurendelés és kiszállítás ütemezéséről?

Az e-mailben, illetve online beérkezett rendelések azonnal feldolgozásra kerülnek, és azokat – az áruösszeszedő kapacitástól függően – 24, ill. 48 óra alatt teljesítjük.

Új szolgáltatás 2023. szeptember 1-től

Utánvétes fizetés esetén a megrendelt és kiszállított árut a küldemény átvételekor a futárunknak már bankkártyával is kifizetheti!

A déli 12 óráig leadott megrendeléseket rendszerint még aznap összekészítjük, és budapesti szállítási cím esetén másnap délelőtt kiszállítjuk, vidéki fuvar esetén pedig délután átadjuk a futárcégnek, amely másnap az üzlet, vagy raktár hivatalos nyitvatartási ideje alatt viszi ki a csomagot.

A déli 12 óra után leadott rendelések budapesti szállítási cím esetén másnap délután, vidéki cím esetén pedig a rendelés leadás napja utáni második munkanapon kerülnek kiszállításra.

A pénteken leadott rendelések kiszállítása a következő hétfői munkanapon történik.

Amennyiben az összekészített árut személyesen szeretné átvenni, a MediLine Logisztikai Központban (1044 Budapest, Váci út 60-62.) hétköznapokon 7.30 – 16.00 óra között van erre lehetősége.

Hogyan történik a kiszállítás?

A MediLine Nagykereskedés a hét minden munkanapján, hétfőtől péntekig szállít árut az ország valamennyi pontjára.

Új szolgáltatás 2023. szeptember 1-től

E-mailben leadott rendelés esetén, minimum vásárlási érték nélkül, akár már 1 db terméket is kiszállítunk az ország egész területén. Amennyiben ezt az opciót választja, 2900 Ft + ÁFA kiszállítási díj kerül felszámításra.

Viszonteladóinknak az egész ország területén nettó 50.000 Ft értékű vásárlás felett cégünk ingyenesen szállítja ki a megrendelt árut. Csak boltba, raktárba, üzembe, egységbe (pl. étterem) szállítunk.

Hova fordulhatok, ha kérdésem, kérésem van?

Forduljon bizalommal munkatársainkhoz a vevoszolgalat@mediline.hu e-mail címen vagy telefonon a +3630 433 9497 számon.