Viszonteladóknak

A Nagykereskedelmi vásárlók regisztrációs folyamata

A regisztráció feltétele, hogy vállalkozása tevékenységi körei közt szerepeljen a kínálatunkba tartozó termékek valamely csoportjához (pl.: élelmiszerek, italok, étrend-kiegészítők, vitaminok, kozmetikumok, vegyiáruk, aromaterápiás készítmények, stb.) kapcsolódó

 • kiskereskedelmi értékesítési (pl.: bolti, ügynöki vagy internetes csomagküldő kereskedelem, stb.),
 • professzionális felhasználói (pl.: étterem, pékség, cukrászat, kávézó, büfé, stb.),
 • szolgáltatóipari (pl.: masszőr, kozmetikus, fodrász, orvos, fogorvos, természetgyógyász, stb.)

tevékenység, amelynek tényleges végzését működési, illetve nyilvántartásba vételi engedéllyel vagy egyéb módon (pl. vállalkozás weblapján impresszum, webáruháznál ÁSZF) igazolni is tudja.

Milyen dokumentumok szükségesek a vevőkártya igényléséhez?

Cégeknek:

 • kitöltött vásárlói regisztrációs adatlap
 • cégkivonat/végzés másolata
 • aláírási címpéldány/aláírásminta másolata
 • érvényes működési engedély másolata
 • személyi igazolvány/vezetői engedély
 • meghatalmazás, ha nem a cégjegyző regisztrál

Egyéni vállalkozóknak:

 • kitöltött vásárlói regisztrációs adatlap
 • vállalkozói igazolvány másolata
 • érvényes működési engedély másolata
 • személyi igazolvány/vezetői engedély

A MediLine nagykereskedelmi vevőkártya igényléséről szóló részletes tájékoztatót és regisztrációs adatlapot  ide kattintva töltheti le.

Amennyiben vállalkozása minden feltételnek megfelel, a regisztráció rendszerünkben azonnal megtörténik, a személyesen átvett nagykereskedelmi partnerkódjával pedig áruházunkban rögtön nagykereskedelmi áron vásárolhat.

A regisztráció alkalmával online ellenőrzésre kerül a cégkivonat és az adószám, amelyen hatályos végrehajtás vagy felfüggesztés esetében nem tudjuk cégét regisztrálni.

A kereskedői regisztráció történhet online vagy személyesen, a MediLine Extra áruház vevőszolgálatán H-P 8:00-16:00- óráig.

ÁRURENDELÉS, KISZÁLLÍTÁS

A MediLine Nagykereskedés a személyes vásárlás mellett lehetőséget biztosít árurendelésre, valamint kiszállítási szolgáltatás igénybevételére is.

Gyors, pontos, szakszerű kiszállítás közvetlenül az üzletébe, raktárába, egységébe az ország egész területén

Hogyan rendelhetek árut?

Online: nagykereskedésünk webes rendelési felületén, ahova a kereskedői regisztráció után automatikusan regisztráljuk, és a megadott e-mail címre kiküldjük a jelszót és egyéb fontos információt.*:

E-mailben: vevoszolgalat@mediline.hu

*(A jogszabályoknak való megfeleléshez a biztonsági adatlapok elérhetőségét.)

Mit kell tudnom az árurendelés és kiszállítás ütemezéséről?

Az e-mailben, illetve online beérkezett rendelések azonnal feldolgozásra kerülnek, és azokat – az áruösszeszedő kapacitástól függően – 24, ill. 48 óra alatt teljesítjük.

A déli 12 óráig leadott megrendeléseket rendszerint még aznap összekészítjük, és budapesti szállítási cím esetén másnap délelőtt kiszállítjuk, vidéki fuvar esetén pedig délután átadjuk a futárcégnek, amely másnap az üzlet, vagy raktár hivatalos nyitvatartási ideje alatt viszi ki a csomagot.

A déli 12 óra után leadott rendelések budapesti szállítási cím esetén másnap délután, vidéki cím esetén pedig a rendelés leadás napja utáni második munkanapon kerülnek kiszállításra.

A pénteken leadott rendelések kiszállítása a következő hétfői munkanapon történik.

Amennyiben az összekészített árut személyesen szeretné átvenni, a MediLine Logisztikai Központban (1044 Budapest, Váci út 60-62.) hétköznapokon 7.30 – 16.00 óra között van erre lehetősége.

Hogyan történik a kiszállítás?

A MediLine Nagykereskedés a hét minden munkanapján, hétfőtől péntekig szállít árut az ország valamennyi pontjára.

Viszonteladóinknak az egész ország területén nettó 50.000 Ft értékű vásárlás felett cégünk ingyenesen szállítja ki a megrendelt árut. Csak boltba, raktárba, üzembe, egységbe (pl. étterem) szállítunk.

Hova fordulhatok, ha kérdésem, kérésem van?

Forduljon bizalommal munkatársainkhoz a vevoszolgalat@mediline.hu e-mail címen vagy telefonon a +3630 433 9497 számon.