100% BIO ALMASZIROM ÉS ASZALT MEGGY – kizárólag minősített anyagokból, 70%-os belga étcsokoládéval

 

MEGÉRKEZTEK AZ ÚJ, BIO NATÚR ÉS ÉTCSOKOLÁDÉS ALMASZIRMOK ÉS ASZALT MEGGYEK!

 

 

A NOBILIS új, BIO kategóriával bővíti egészségtudatos snackjeinek palettáját. Ikonikus termékeinknek elkészítettük az organikus, azaz BIO változatát.

  • kizárólag minősített bio alapanyagokból
  • hazai kistermelői gyümölcsből
  • prémium 70%-os belga csokoládéval
  • olaj, adalékok és tartósítószer nélkül készült
  • glutén-, tej- és GMO-mentes
  • vegán (* csokoládés meggy kivételével)

 

Vásárlóink kedvenceit, a ropogós natúr és csokoládéba mártott almaszirmot és aszalt meggyet készítettük el BIO változatban – amelyek máris nagy sikert aratnak.

 

A NOBILIS alapértékeihez hűen a termékek készítése már a termelők kiválasztásánál kezdődik, amelyet a gyümölcsök gondos válogatása követ. Az élelmiszeripari szabályok maximális betartásával, nagy odafigyelés mellett készülnek a termékeink, a legmagasabb minőségű alapanyagokat és technológiai innovációt felhasználva és kiaknázva.

 

A natúr almaszirom és aszalt meggy kizárólag 1 összetevőből készül: 100% gyümölcs! Semmilyen állagjavítót, színezéket vagy tartósítószert nem tartalmaznak! Vegán, glutén-, tej- cukor- és GMO-mentes. Emellett a kíméletes szárításnak köszönhetően rostban, antioxidánsokban és vitaminokban gazdag.

 

Az étcsokoládé rendkívül jól harmonizál a zamatos gyümölcsökkel. A prémium minőségű, 70%-os belga étcsokoládéba mártott almaszirom és aszalt meggy termékek magas kakaótartalom mellett csak minimális cukrot tartalmaznak. A csokoládés változatok is gazdagok vitaminokban (magnézium, kálium és króm) és rostban, amellett, hogy színvonalas kulináris élményt nyújtanak.

 

Fogyassza őket akár önmagában, akár a reggeli müzlivel, kedvenc granolájával vagy gazdagítsa édes süteményeit!