Friss, 100%-ban növényi alapanyag kezdő és haladó életmód váltóknak!

Sokan nem is tudják, de a tofu több mint 2000 éves múltra visszatekintő ősi élelmiszer. Kínából indult világhódító útjára. Az ázsiai gasztronómia előretörésének és a vegetáriánus, vegán étrendet követők egyre növekvő számának köszönhetően mára a tofu széles körben ismert és keresett növényi fehérjeforrás.

Szójaüzemünkben már 2002 óta gyártjuk a Toffini tofu termékeket. Rendkívül nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy kizárólag magyar GMO-mentes, magas fehérjetartalmú szójababból készüljenek a tofu termékeink.

Októberben teljesen megújult a Toffini tofu teljes arculata, friss és letisztult csomagolást kaptak tofu termékeink, kínálatunk pedig két új ízzel bővült!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saját fejlesztésű receptúra alapján 5 különböző ízvilágú tofut kínálunk, hagyományos és bio változatban:

  • a natúr, füstölt, chilis (ÚJ ÍZ) és metélőhagymás tofuk mellett,
  • ökológiai termesztésből származó BIO Toffini tofut: natúr, füstölt és bazsalikomos (ÚJ íz) ízben gyártjuk.

 

A tofu gyártása mellett küldetésünknek érezzük, hogy minél szélesebb körben megismertessük a tofuban rejlő lehetőségeket.

Hogy miért érdemes a Toffini tofukat választani?

  • magas növényi fehérjetartalmuk miatt kiváló sajt, túró és hús helyettesítők,
  • szinte bármilyen édes és sós étel elkészíthető belőlük,
  • a Toffini tofu termékek semmilyen tartósítószert és mesterséges színezéket nem tartalmaznak,
  • mert tej-, laktóz- és glutén-mentességüknek köszönhetően szinte minden diétába beilleszthetőek.