Gyomorpanasz? Stressz? Bízzon a természetben! Gyógynövény alapú tabletták a könnyed mindennapokért.

Óvja egészségét tradicionális gyógynövény termékekkel!

 

Napjainkban a gyógynövények alkalmazása reneszánszát éli, szaporodnak a természetességet hirdető, gyógynövényeket forgalmazó szaküzletek és egyre többen ismerik fel áldásos hatásukat. Ma már nemcsak szárított formában juthatunk hozzá a különböző gyógynövényekhez, hanem könnyen adagolható, kényelmesen kezelhető tabletta formában is.

 

 

A Wörishofeni gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmények tradicionális, gyógynövény alapú termékek, amelyeket szigorúan ellenőrzött körülmények között, a gyógyszergyártásban is alkalmazott GMP (Good Manufacturing Practice) előírásoknak megfelelően gyártanak Németországban – biztosítva ezzel a megbízható, állandó minőséget.

 

A termékek már 30 éve elérhetőek Magyarországon!

 

A gyógynövények alkalmazása csak úgy biztonságos, ha megfelelő ismeretekkel rendelkezünk az adott növény hatásával, alkalmazhatóságával kapcsolatban. Mindig megbízható forrásból szerezzük be a gyógynövényeket!

Fontos tudnunk, hogy csak akkor alkalmazzunk gyógynövényeket, ha olyan tüneteink vannak, amelyek nem igényelnek orvosi hozzáértést vagy felügyeletet, és nem szenvedünk semmilyen szervi betegségben. Ha bizonytalanok vagyunk, minden esetben forduljunk orvoshoz, gyógyszerészhez. Fontos, hogy mindig pontosan tartsuk be a felhasználásra vonatkozó előírásokat.

 

A nyár lassú őszbe fordulásával gyakran keserítik meg mindennapjainkat enyhébb betegségek vagy kellemetlenségek, mint az emésztési gondok, a stressz vagy az alvási problémák, ezért érdemes fokozott figyelmet fordítani ezek megelőzésére, ill. kezelésére.

 

Az iskolakezdés, a munkás, rohanós mindennapokba való kényszerű visszazökkenés gyakran okoz bennünk feszültséget, ez a láthatatlan stressz akár alvási nehézségekkel is járhat. A Nervenpflege tabletta álmatlanság, ideges nyugtalanság megszüntetésére alkalmas gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. A tabletta jól bevált, komplex növényi összetevői – macskagyökér, komlótoboz, orbáncfű, citromfű, cickafark, fagyöngy – feszültségoldó, nyugtató, belső nyugalmat és kiegyensúlyozottságot adó, könnyebb elalvást biztosító hatásúak. Azonban a tablettában található orbáncfű esetlegesen fényérzékenységet okozhat érzékeny bőrűek esetén, ezért lehetőség szerint módjával tartózkodjunk közvetlen napfényen, amennyiben a tablettát szedjük.

 

 

Gyomorpanaszok, emésztési problémák, teltségérzet és felfúvódás esetén alkalmazható a Magenpflege tabletta, melynek kombinált növényi összetevői (ezerjófű, cickafarkfű, köménymag, fehér ürömfű, tárnicsgyökér) fokozzák a nyálelválasztást, valamint a gyomor- és bélnedv termelődését, továbbá gyulladásgátló, görcsoldó hatással rendelkeznek.

 

A rendszertelen, rostszegény táplálkozás, a nagyobb folyadékveszteség vagy az életünkben bekövetkező változások okozta feszültség gyakran okoz székrekedést. Hashajtó hatásáról ismert a kutyabengekéreg, az aloe vera és a szenna. Ezeknek a növényeknek köszönheti a Darmpflege hashajtó, emésztést segítő hatását. Megbízható és gyengéd megkönnyebbülést garantál.

 

Amennyiben epekő-, epehólyag-bántalom okozta panaszai vannak, a Leber- und Gallenpflege tabletta nyújthat segítséget. A vérehulló fecskefű, a jávai kurkuma, a párlófű, a gyermekláncfű, a fekete retek, a kutyabengekéreg és a katángkorógyökér kombinációja epehajtó, szélhajtó, emésztést elősegítő, étvágyjavító, gyulladáscsökkentő, görcsoldó és fájdalomcsillapító hatású.

 

Emésztési panaszokkal küzd? Ideges, feszült? Epebántalmai vannak?

 

BÍZZON A TERMÉSZETBEN!

 

Válassza a Wörishofeni termékcsaládot!

 

A termékek egészségpénztári számlára elszámolhatóak.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT,