ÚJ VEGÁN hab- és tusfürdők a ZIAJA-tól most 20% kedvezménnyel!

 

A Ziaja vegán kozmetikumok célja a bőr mikrobiomjának (a bőr természetes védőrétege) megóvása.

A bőr mikrobiomja egy olyan ökoszisztéma, amely védő funkciókat ellátó baktériumokból áll és a bőrfelszínen található. A bőr védőrétegének állapotára a bőrápolási szokásaink is hatással vannak, ezért nagyon fontos, hogy milyen termékeket használunk nap mint nap.

 

Az új Ziaja termékek nemcsak a bőrünkről gondoskodnak, hanem megalkotásuk során kulcsfontosságú tényező volt a környezettudatosság, a fenntarthatóság és a takarékosság.

A világ vízkészleteinek csupán 3%-a édesvíz, amelynek csak 1%-a alkalmas fogyasztásra. Zuhanyozás során kevesebb vizet használunk, mint egy fürdésnél. A vízzel teli kádhoz kb. 200 liter, míg egy 10 perces zuhanyozáshoz 50-100 liter szükséges.

Tisztálkodási és a bőrápolási rutinunkat naponta többször is elvégezzük. A Ziaja tisztálkodási termékek összetételét úgy alakították ki, hogy a tusfürdők és habfürdők könnyen öblíthetők legyenek, ezáltal pedig a vízfogyasztást minimalizálják.

A termékek hozzáadott értéke, hogy a fogyasztók felé népszerűsíti a megfelelő környezettudatos megoldásokat. Egy pozitív és egyszerű irányt mutat a fogyasztóknak, hogy a rendszeres napi tevékenységek során, mint például tudatos víztakarékossággal, szelektált hulladékgyűjtéssel, valamint újrahasznosítással milyen könnyen és egyszerűen, beépíthetik a mindennapjaikban az öko szisztéma megfelelő védelmét.

 

A Ziaja Új tusfürdői 95% természetes eredetű összetevőkből készültek. Természetes inulin és fruktóz hozzáadásával alkották meg, mely védi a bőr mikrobiomját és fenntartja a természetes pH-egyensúlyát.  100%-ban természetes eredetű, Kókuszolaj hozzáadásával készült, ami rendkívül jó hatással van a bőrre. Maximálisan biztonságos, ezért még a legkisebb gyermekek számára is használható alapanyag. Hidratálják, simítják és kondicionálják a bőrt.

Különleges olasz füge, hűtött menta tea és a sárkánygyümölcs változatban, egyedi illat-kompozícióval ejtik rabul az érzékeket.  Gazdaságos családi kiszerelésben kapható.

 

A Ziaja új habfürdők természetes növényi hidratáló összetevők hozzáadásával készültek, melyek védik a bőr mikrobiomját és fenntartják a természetes pH-egyensúlyát. Összetételének köszönhetően hidratálja, simítja és kondicionálja a bőrt. Micellás összetételű, mikroműanyag-mentes formula. Különleges olasz füge, hűsítő menta tea és lédús ribizli illatok közül. Puha aromás habot képez, ezáltal is hozzájárul a pihentető légkör megteremtéséhez. Ápolja a testet és a lelket.

Gyengéd és természetes összetevőinek köszönhetően még a legkisebbek bőrének tisztítására is alkalmas. Gazdaságos családi kiszerelésben kapható.

 

Az új tusfürdő és habfürdő termékek PET palackokban vannak. A flakonok kupakjai polipropilénből készültek. Ezeket az anyagokat a fém és műanyag szétválasztására szánt hulladéktartályokban lehet elhelyezni.